reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witajcie ;-)
Ja dziś spać nie mogłam w nocy, co jakiś czas się budziłam..prawie za każdym razem jak na plecy się przez sen kładłam..

myszka gratuluję chłopca ;-) ewidentnie w przyszłym roku może być więcej chłopców niż dziewczynek, ostatnie badania pokazywały że w samym Olsztynie na 100 mężczyzn przypadało 105kobiet.. chyba jakoś tak ;)

Wszystkiego dobrego dla tych które dziś mają wizyty:-D

PS. Czy któraś z Was bierze jakieś witaminy dla kobiet w ciąży?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
I ja dzis kiepsko spalam, a mam dzis kupe roboty w domu, bo od jutra mam gosci (tesciow:-p)
Myszka-gratuluje synusia- grono chlopaczkow sie powieksza :)
fazerkam-te kluski to musza byc dobre, zrobie je kiedys napewno :)
Sarat-powodzenia z mieszkankiem :)

Aha i witamin nie biore, bo na razie wyniki morfologii mam dobre i moja polozna powiedziala, ze nie trzeba. Jem za to duuuuzo owocow :)

Witam się no i Was przy okazji też hehe :-D

Świeża i wyspana zameldowałam się w pracy i byłaby pełnia szczęścia gdyby nie fakt, że tak potwornie zimno się zrobiło - rano było 8 stopni tylko :szok:

Życzę Wam przyjemnego ostatniego dnia tych kapryśnych wakacji i mimo ostatnich upałów jeszcze trochę słonka za oknem.

...

a co do witaminek bakaalia to ja biorę FEMIBION.

Ostatnia edycja:
Witam porannie,
bakaalia ja nie biorę żadnych witamin, niby gin mi kazał, ale dopóki mam dobre wyniki nie będę dokładać sobie jakiejś chemii. Wcinam mnóstwo warzyw i owoców, zresztą to główne elementy moich dań, więc nie sądzę, żeby były mi potrzebne. Zobaczymy jak małe zacznie rosnąć, może wtedy zapotrzebowanie wzrośnie.

Z tym pisaniem o jedzeniu Asteria ma rację. Jak tak się naczytam co Wy gotujecie, to mam wrażenie, że mi przybywa w pasie. A jak wracam do domu to też zaraz kombinuję co upiec, ugotować :)
Naszczęscie stalym odbiorcom moich dokonań kulinarnych jest mąż :)

Miłego dnia:happy:

hejka

bakalia ja biorę femibion ale ostatnio musze przyznac zapominam się a o magnezie nie wspomnę
myszka gratuluję syneczka :)

u nas słonko swieci i chlodno tak lubie :)))))))))

dzis kolezanka wpada wiec poplotkujemy:)

dzień dobry :)
dołączam się i ja do grona niewyspanych :/ nie dość że w nocy co chwilkę się budziłam to z raniusieńko obudził mnie ból praktycznie całego ciała :/ nie dobrze...
co do witamin to tak jak dziewczyny powyżej :) nie biorę gdyż mam dobre wyniki a to chyba zawdzięczam warzywom i owocom bo duuuużo ich pochłaniam :) one są moim głównym składnikiem w diecie teraz :p (a przed ciążą prawie w ogóle nie jadłam bo nigdy nie miałam ochoty hihi)
Anielka polecam pyszności :D mi dzisiaj zostały druga porcja :-D odsmażę na patelni i obiadek gotowy :) ja troszkę inaczej robię niż w tym przepisie co wkleiłam :) a mianowicie do ciasta daję soli i nie dodaję tego krochmalu :) a boczuś smażę z dużą ilością cebuli :) pod koniec troszkę sole (oczywiście najpierw próbując boczek jak bardzo słony jest)

Asteria-pozytywnego zalatwiania spraw! Trzymam kciuki :)

A jak tak piszecie o Krakowie, to mi sie teskni :( a dopiero moze w przyszlym roku sie wybierzemy.

Ja juz prawie posprzatalam, szarlotka sie piecze , pranie sie suszy i jeszcze tylko odkurzacz na mnie czeka Uffffff:eek:

oj, przebrnęłam przez te 6 stron z wczoraj.
Po wizycie - Asteria, jakbym mogła prosić dodanie do listy Weroniki :) już wiem, że będzie to córeczka tatusia, także, dziewczyny, wychowujcie pieknie i zdrowo swoich chłopaków, coby Weronika mądrego i silnego męża miała :)

I byliśmy wczoraj wózki pooglądać i chyba się zdecydujemy na któryś Mutsy.

Coś jeszcze miałam napisac, ale zapomniałam.

Ja tez sie witam!!!!!
Ja juz po porannym spacerku w lesie, psy sie wyszalaly, ja poplotkowalam z kolezanka, z ktora przez wakacje sie nie widzialysmy. Teraz sie zbieram i jade do Ikei popatrzec co tam slychac :)
Anielka ja w niedziele robilam szarlotke ale juz zostalo po niej tylko wspomnienie :(
Milego dnia!!!!!
Myszka gratuluje synusia!!!!!!

reklama
Witajcie! Ja wczoraj zasnęłam po kolacji o 19 oglądając tv, nie wiem jak to się stało:) Przytuliłam się do mojego D. i koniec. Obudził mnie ok. 22 z zapytaniem czy nie będę już nic jadła ale myślałam tylko o dalszym spaniu, więc wskoczyłam pod kołderkę i tak dziś do rana:) Zaraz idę coś zjeść. Dziś usg.....nie mogę się doczekać a do 16.30 jeszcze troszkę czasu zostało. Okazuje się że wszyscy lekarze są z jednego miejsca, tzn i prowadząca moja i od usg pracują w tym samym szpitalu. DObrze się składa, bo chcę tam rodzić..hehe same znajome twarze będą:-)

Do góry