reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Alka - a często masz takie bóle? Bo u mnie to dziś pół dnia... Średnio co pół godziny - godzinę, kłucie, a potem spokój...
No moje nie są tak częste, co kilka dni mi się zdarza raz, czasem dwa razy... Może tak jak pisze iga sprawdź dla pewności u gina... Nawet wystarczy jak do niego zadzwonisz i dopytasz....

Myszka
gratulacje!!!!! :)

Tiramisu powiec mi czy czujesz juz ruchy dotykajac reka brzucha lub czy widzisz juz wypukłe miejsca jak dzidzia kopie? Gin mi dzis powiedziała ze w około 22 tyg mozna zauwazyc takie wigibasy dzidzi,pytam bo moj M juz nie umi sie doczekac kiedy dotknie brzucha i wyczuje kopniaczki??

Witajcie wybaczcie ze tak was ostatnio zaniedbuje z pisaniem ale mielismy troche roboty :-) zakupowej:-) okazało sie ze trzeba kupić spodnie dla chudzielca /Wojtaszka/ i pare ubrań do przedszkola;P a to nie jest takie proste... :-(

Już widze co bedzie jutro... będę świrować ;/ eh.

Dziś miałam też troszke dzwonienia... pobowałam sie dowiedzieć czegoś o swiadczeniach socjalnych - dla os. w ciężkiej sytuacji - ale oczywiście nic się nie dowiedziałam bo trzeba tam przyjść...tak wiec w czw dodatkowych wrazen przyniesie mi wycieczka

Ona_ona nie ma czym się łamać jeszcze masz troszke czasu na poznanie Bąbelka:-)
fazerkamm: ale mi zrobiłas smaka na te kluchy:D mniam... moze jutro zrobie;)
Sarat: Życze szczęścia w szukaniu mieszkanka;) u mnie dziś mała ma spokojniejszy dzień chodz moze jak tatuś przyjdzie do nas poleżakować to zacznie sie wiercic ( jak zwykle)

Myszka: dom otwarty to prawie jak u mnie:-D:-D:-D GRATULUJE CHŁOPA!!!

Ewelinka: wydaje mi się ze teraz ruchy moga być jeszcze nie regularne, ale jeżeli masz watpliwości lec do lekarza:confused2:

Bakaalia
: dużo zdrówka;-)

Alka: ja też "zrobiłam" kurczaka z rozna;-)

Anastazzja: jesteś niemożliwa... skad ty masz tyle energii... tylko gdzieś latasz...

Malutka : krakow piekne miasteczko:)

Anisia: dzieciaczeka napewno zdrowy i ma sie dobrze
biggrin.gif
biggrin.gif

Iga nie jest jeszcze z toba tak źle;)

Styga:
Ty sie wybierz do lekarza - za czesto te skurcze i klucie... to nie dobrze... max 6-10 razy dziennie moze sie stawiać macica, i przy twojej szyjce - nie można glaska brzucha!!! tak mi mówiły polozne i lekarz przy wojtaszku jak lezałam w szpitalu bo szyjka sie skracała i stawiała sie macica.

Tak czytam i czytam i stwierdzam ze przywas to ja z samego myslenia o jedzeniu przytyje;P nic tylko jecie i gotujeci... :confused2::confused2::confused2:
https://www.babyboom.pl/forum/members/fazerkamm-92629.html

Fiona suuper że z dzidzią wszystko w porządku :) a wydzielina w czasie ciąży zawsze jest zwiększona :) sprawka natury ;-)
Anastazja oo na chwilkę powiadasz że wyszłaś hihi ja za gówniarza też tak na "chwilkę" wychodziłam :-D
Malutkans ja też kocham Kraków! chyba najpiękniejsze miasto w PL :)
Myszka gratuluję!!! hihi no nic... będzie wojna :-D sami chłopcy będą w 2012 :-D

reklama
Do góry