Witam się Właśnie skończyłam wstępnie obiadek ogarniać, robię leczo i puree ziemniaczane z cebulką Normalnie zeświruję i nie doczekam do jutrzejszego usg Tak bym już chciała zobaczyć kruszynkę....Ostatni raz widziałam maleństwo w 11 tygodniu, a potem na wizytach tylko moja ginka patrzyła sekundkę i koniec, ja nic nie mogłam podglądać Mam nadzieję, że dziecię zdrowiutkie jest no i że się ujawni rodzicom i pokaże co ma między nóżkami Poza tym zaczęłam pić na wszelki wypadek soki buraczano- marchwiowo- jabłkowe, ponoć dobrze robią...dziś wieczorkiem może wpadną do nas znajomi na bilarda to się troszkę rozerwę i pośmieję. Wszystkim tym które mają wizytę dziś życzę widoku zdrowych dzieciaczków!
reklama
livastrid
2010 & 2012
Anisia nie ma innej mozliwosci niz zdrowiutkie gina patrzyla kontrolnie na kazdej wizycie czy wszystko ok, wiec na pewno ok jest wymarzonej plci zycze
jestem dzis tak znudzona, ze az sie tym zachwycam nie, no chociaz kurczaka wyjme z lodowki i ponumeruje sloiki z ogorkami kiszonymi, bo sie maz zalamie
jestem dzis tak znudzona, ze az sie tym zachwycam nie, no chociaz kurczaka wyjme z lodowki i ponumeruje sloiki z ogorkami kiszonymi, bo sie maz zalamie
ja sie zmusialm i zobilam obiad nic specjalnego karkowka z cebulka, ziemniaki pure i salatka z pekinki i pomidorkow. Brak weny na cudowanie Moj M. pojadl i nysia a ja sie krece bo cos bym porobila tlyko nie wiem co? Dzisiaj weszlam na wage i juz nie 5kg na plusie a 7! Dobrze jest P i to bylo tylko po sniadanku poogladam sobie jakies ubranka dla dzidziusiow na sklepach on-line...
Moj Synek wariuje, kopie na maxa.
Moj Synek wariuje, kopie na maxa.
ona_ona
Fanka BB :)
livastrid- masz całkowitą rację, tydzień szybko przeleci, już się doczekać nie mogę?
a wybiera się któraś z Was na badanie 3d lub była już?
u mnie dzisiaj na obiad wypragnione mojego Micha spaghetti...już czasami nie wiem co wymyślać na te obiady;p
a wybiera się któraś z Was na badanie 3d lub była już?
u mnie dzisiaj na obiad wypragnione mojego Micha spaghetti...już czasami nie wiem co wymyślać na te obiady;p
livastrid
2010 & 2012
sarat wiesz, nie tylko Tobie brzdac wariuje, mnie po nerkach kopie od jakiegos czasu i tylko mysle co zrobic by tego napastnika przemiescic w brzuchu
najwiecej, z zasady tyje sie w ostatnim trymestrze;-)
zrobilam wszystko co chcialam i mysle co tu dalej zrobic...
ona ja na 3d/4d sie wybieram tak miedzy 25 a 30 tygodniem
najwiecej, z zasady tyje sie w ostatnim trymestrze;-)
zrobilam wszystko co chcialam i mysle co tu dalej zrobic...
ona ja na 3d/4d sie wybieram tak miedzy 25 a 30 tygodniem
fazerkamm
Fanka BB :)
Alka ja z wielką chęcią bym się z Tobą zamieniła! u mnie bardzo gorąco... :/
Anisia na pewno będzie wszystko w porządku!
livastrid ja też mam ostatnio takie dni
sarat smacznego życzę! a jak Tobie się nudzi to zapraszam do mnie u mnie pełno roboty, sprzątania itp
a u mnie obiadek właśnie się robi mniamm
Anisia na pewno będzie wszystko w porządku!
livastrid ja też mam ostatnio takie dni
sarat smacznego życzę! a jak Tobie się nudzi to zapraszam do mnie u mnie pełno roboty, sprzątania itp
a u mnie obiadek właśnie się robi mniamm
reklama