reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam się:) Właśnie skończyłam wstępnie obiadek ogarniać, robię leczo i puree ziemniaczane z cebulką:) Normalnie zeświruję i nie doczekam do jutrzejszego usg:) Tak bym już chciała zobaczyć kruszynkę....Ostatni raz widziałam maleństwo w 11 tygodniu, a potem na wizytach tylko moja ginka patrzyła sekundkę i koniec, ja nic nie mogłam podglądać:) Mam nadzieję, że dziecię zdrowiutkie jest no i że się ujawni rodzicom i pokaże co ma między nóżkami:) Poza tym zaczęłam pić na wszelki wypadek soki buraczano- marchwiowo- jabłkowe, ponoć dobrze robią...dziś wieczorkiem może wpadną do nas znajomi na bilarda to się troszkę rozerwę i pośmieję. Wszystkim tym które mają wizytę dziś życzę widoku zdrowych dzieciaczków!

reklama
Anisia nie ma innej mozliwosci niz zdrowiutkie:tak: gina patrzyla kontrolnie na kazdej wizycie czy wszystko ok, wiec na pewno ok jest:tak: wymarzonej plci zycze

jestem dzis tak znudzona, ze az sie tym zachwycam:-D nie, no chociaz kurczaka wyjme z lodowki i ponumeruje sloiki z ogorkami kiszonymi, bo sie maz zalamie:-D

ja sie zmusialm i zobilam obiad :p nic specjalnego karkowka z cebulka, ziemniaki pure i salatka z pekinki i pomidorkow. Brak weny na cudowanie :p Moj M. pojadl i nysia a ja sie krece bo cos bym porobila tlyko nie wiem co?:p Dzisiaj weszlam na wage i juz nie 5kg na plusie a 7! :D Dobrze jest :pP i to bylo tylko po sniadanku:p poogladam sobie jakies ubranka dla dzidziusiow na sklepach on-line...

Moj Synek wariuje, kopie na maxa. dzieci115.gif

ja też jakaś znudzona dzisiaj chodzę, gadam z kotem i chyba czekam aż mi odpowie :-D biorę się za obiad bo może jak zjem to mnie jakaś wena twórcza złapie i coś konkretnego zrobię ;-)

livastrid- masz całkowitą rację, tydzień szybko przeleci, już się doczekać nie mogę?

a wybiera się któraś z Was na badanie 3d lub była już?

u mnie dzisiaj na obiad wypragnione mojego Micha spaghetti...już czasami nie wiem co wymyślać na te obiady;p

sarat wiesz, nie tylko Tobie brzdac wariuje, mnie po nerkach kopie od jakiegos czasu i tylko mysle co zrobic by tego napastnika przemiescic w brzuchu:-D

najwiecej, z zasady tyje sie w ostatnim trymestrze;-)

zrobilam wszystko co chcialam i mysle co tu dalej zrobic...

ona ja na 3d/4d sie wybieram tak miedzy 25 a 30 tygodniem

Alka ja z wielką chęcią bym się z Tobą zamieniła! u mnie bardzo gorąco... :/
Anisia na pewno będzie wszystko w porządku!
livastrid ja też mam ostatnio takie dni :szok:
sarat smacznego życzę! a jak Tobie się nudzi to zapraszam do mnie :p u mnie pełno roboty, sprzątania itp :p

a u mnie obiadek właśnie się robi :-D mniamm

a u mnie teraz też wielka rewolucja w brzuchu, Bąbel kręci się jak szalony, z dnia na dzień jest coraz bardziej żywszy...drugi tatuś;))))

reklama
Vileyka- a ja już po zakupach, jescze mnie tylko czeka przygotowanie, ale coś ciężko mi się zabrać, mam nadzieje, że do szóstej się wyrobie heh;) bo coś ostatnio leniwa jestem.

Do góry