livastrid
2010 & 2012
o Anastazzja widzisz az tak dlugo czekac nie musialas by poczuc brzdaca;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anastazja miłego wieczoru życzę hihi
co do szaleństw w łóżku.. słyszałam że kobiety w ciąży mają bardzo dużą ochotę między 4 a 6-7 miesiącem ciąży czy to jest prawda? bo ja jak narazie jestem bardzo "anty" :/ mój M. narzeka :|
Melisa co do tych kształtów to mój jest pod wrażeniem piersi, nigdy malutkich nie miałam ale teraz to już w ogóle co do ochoty to ostatnio nawet za bardzo zmęczeni oboje jesteśmy i nie mamy kiedy xD
Śmieszy mnie stwierdzenie "jakie one są piękne" Co fakt faktem mnie przeraża bo kupione pod koniec lipca dwa biustonosze są ewidentnie za małe!!Bakalia- moj Maz tak samo, moje piersi robia na nim wrazenie. Zawsze mialam raczej male, a teraz spore, i ciagle pyta czy mi tak zostanie
Fiona trzynastka może się okazać bardzo szczęśliwa nie ma co się stresować To będę trzymać kciuki ja czekam do 19 września
Ja od początku mam wrażenie że to chłopiec, jestem b.ciekawa ;D U mnie ruchy tez nie regularne i nie codziennie - pewnie niedługo się to zmieni ;D
Gratuluje Ci pierwszych ruchow ,sama wiem jak na na nie czekalismy.....Ucałuj brzusio od ciocidziewczyny!
a ja muszę się pochwalić wczoraj czułam mojego bąbelka;D nie były to kopniaczki, ale takie wiercenie się wieczorem położyłam się na plecach i P. przyłożył mi telefon z muzyka klasyczną do brzucha i nagle takiego robaka w brzuchu poczułam nie wiem czy to możliwe, ale P. wydawało się, że on też coś czuje! oczywiście wszystko było MEGA delikatne...ale było..nawet raz miałam wrażenie, że fikołka zrobił, bo takie "długie" to kopnięcie było;D no i to na pewno nie jelita szkoda, że tylko parę razy poczułam malucha...a potem cisza więc jako, że dziecię poszło spać to mama z tatusiem pobaraszkowali trochę
dobra;D zabieram się za nadrabianie
Bakalia- moj Maz tak samo, moje piersi robia na nim wrazenie. Zawsze mialam raczej male, a teraz spore, i ciagle pyta czy mi tak zostanie