reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Megi, tak to ta gra z pociągami. pociągiem po Europie. Też jest całkiem niezła. No i Osadnicy.
A w te pozostałe nie grałam, ale jak wyczaicie zasady to daj znać która najlepsza z tej reszty. Ja zaraz poczytam o nich, bo ta Niagara mnie zainteresowała.
Póki co skłonni jesteśmy kupić Carcassone. Choć nei wiemy jeszcze na czym polega :)

reklama
Dzień doberek

anielkaa dziękuję, dziś już lepiej :):):)

marciaa nie zazdrość im - my też możemy zrobić zlot ciężarnych, echhh tylko, że nas jest tylko dwie - która wpadnie do Poznania?? :p

Dziś znów ma być upał nie do wytrzymania, ale póki co wieje chłodny wiaterek i jest mgła....

wczoraj byłam u chrześniaczki i zawiozłam jej boskie różowe futerko - będzie w nim cudnie wyglądać. Helenka ma nieco ponad roczek i jej mama mówi, że mamy szybko dorabiać siostrzyczkę, bo kumu będzie sukienusie oddawać, a M. na to jak na lato :D

Witam!
Sarat kciuki zaciśnięte! będzie dobrze! czekam z niecierpliwością na wieści Maleńka :)

fajnie Wam z tym zlotem!! ja też bym chciała Was zobaczyć na żywo.... a tu ni ma jak :(

a ogólnie to chyba muszę zrobić jakiś strajk! przed ciążą byłam strasznym śpiochem, potrafiłam spać 12h jak nie więcej.. a odkąd pojawił się Synuś to bardzo mało zaczęłam spać, byle szmer mnie budzi (choć śpię w stoperach) :szok: dzisiaj spałam jakieś 4 i pół godziny.. STRAJK!! :p

Witam poranie;-)
Sarat kciuki zaciśnięte:-)
Dziś czeka mnie wieczorne oglądanie meczu u kolegi mojego K który stwierdził: My oglądniemy sobie mecz a baby wyślemy do kuchni"
No to już sobie to wyobrażam hi hi

reklama
Alka:p ciesz się, że wy chociaż we dwie;P bo ja z trójmiasta nikogo nie mam:p:p

Sarat:) 3mam kciuki mocno zaciśnięte:)

a ja właśnie wcinam ciacho ze śliwkami i popijam je gorącym mlekiem:D

Do góry