reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
kiedy planujecie jechać? ja chciałabym w sobotę pewnie tak ok. 11-12.00 dotrzeć na targi, będę ze starszymi dziećmi

witam was Kochane;)

stęskniłam się już za naszym forum...nawet nie zdążyłam się z Wami pożegnać przed wyjazdem , ale za to się witam, bo już wróciłam z wakacji. Podejżewam,że nie nadrobie tego wszystkiego co napisałyści, ale postaram się trochę poczytać;-)

pozdrawiam;-)

Jak mowa o jedzeniu to zrobiłam pastę jajeczną z 15 jaj:tak:
Moje dziecko śpi, cisza.
Coś mnie ostatnio głowa pobolewa. Za często. Dziwne...

Fajnie macie z tym spotkankiem. Obowiązkowo fote grupowa poproszę :) zlot ciezarnych:-)

Dziewczyny, ja też może bym się wybrała na te targi. Choć nie obiecuję. Ponieważ nie mam dzieci - będę sama :)
Możemy się jakoś umówić, ale ja tak na 85%.

kurcze u was sa targi...jak nie we wrocku to w wawie... a u nas co? nic...

Anastazja: twoja historia mnie zmroziła... jak można być takim nie luzkim? ale za to porawił mi humorek twoje spostrzezenie co do jedzenia:D

Iga: przykro coś takiego słyszeć od tesciowej która powinna być prawie druga matka;/ smutne...

Poprzednia ciąże która straciłam... też bałam się rozmów... i tego że bedą komentować, że tak szybko zdecydowalismy się na nastepne... ale naszczescie nie było tak źle;) wszystcy w kolo teraz skakali napoczątku żebym teraz przypadkiem sie nie przemeczyła... i nie doszło do kolejnej tragedi...

mnie przez najbliższe dni teraz nie bedzie, muszę zająć sie naszym gościem;/ i zorganizować jej czas... jutro wizyta u mojej babci i gril... mniam kiełbacha!!!! bo jak by nie było moja tesciowa jest w wieku mojej babci:) wiec nie bardzo wizyty z moja mama by ja satysfakcjonowała...:P

Duzo zdrówka dla was:) i USMIECHU
!!!

Witam serdecznie:-)
Sara-powodzenia na usg!
Alka-jak tam samopoczucie dzis?
Iga-smutne to co przydarzylo sie twojej pracownicy. Wspolczuje.
A co do straty ciazy, to jest okropne jak to niektorzy nie potrafia sie zachowac. Sama to przezylam. Poronilam w 9 tyg i pare "zyczliwych" osob dzwoniac do mnie "pocieszali": -"zrobicie sobie nastepne" albo " przeciez to byl dopiero poczatek". Szlag mnie trafial, ryczalam cale dnie i dlatego o nastepnej ciiazy nic nikomu nie mowilismy i dobrze bo poronilam i przynajmniej uniknelismy glupich wypowiedzi rodziny i znajomych. A w tej ciazy to najpierw pochwalilam sie na forum BB;-) a potem rodzinie i znajomym-
ona_ona-witaj po urlopie!
Milego dnia , dobrych humorkow i pozytywnego myslenia !!!

Dzień dobry :) Ja tylko wpadłam sie przywitać.

Co z tymi targami? Wieczorem chcę iść w sobotę na stadion nardowoy na Smolika, bo wygrałam na fejsie wejściówki, więc nie wiem czy mnie małżonek puści jeśli wieczorem chcemy gdzieś jeszcze wyjść.

reklama
Witam wszystkich porannie...
Jeszcze 8 h i weeekend :)

Gosia... wczoraj mój mąż przyniósł gry od kolegi...
Cały wieczór graliśmy w "Ticket to ride Europe", bo tak de facto nazywa się ta gra o ktorej Ci kiedyś pisałam, czyli budowanie torów po całej Europie...
Walka była zacięta... No i remis 2:2

Przed nami zgłębianie zasad i granie w Niagarę, Agrycole i Osadnicy z Catanu. Grałaś w którąś z nich :)
Mamy się wybrać na weekend do Jury Krakowsko - Czestochowskiej, wszystko zależy od pogody, ale teraz jak mamy te gry, to mi wszystko jedno, nudzić się w razie deszczu nie bedę :)
Miłego dnia dziewczęta :-)

Do góry