reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
kiedy planujecie jechać? ja chciałabym w sobotę pewnie tak ok. 11-12.00 dotrzeć na targi, będę ze starszymi dziećmi

witam was Kochane;)

stęskniłam się już za naszym forum...nawet nie zdążyłam się z Wami pożegnać przed wyjazdem , ale za to się witam, bo już wróciłam z wakacji. Podejżewam,że nie nadrobie tego wszystkiego co napisałyści, ale postaram się trochę poczytać;-)

pozdrawiam;-)

Jak mowa o jedzeniu to zrobiłam pastę jajeczną z 15 jaj:tak:
Moje dziecko śpi, cisza.
Coś mnie ostatnio głowa pobolewa. Za często. Dziwne...

Fajnie macie z tym spotkankiem. Obowiązkowo fote grupowa poproszę :) zlot ciezarnych:-)

Dziewczyny, ja też może bym się wybrała na te targi. Choć nie obiecuję. Ponieważ nie mam dzieci - będę sama :)
Możemy się jakoś umówić, ale ja tak na 85%.

kurcze u was sa targi...jak nie we wrocku to w wawie... a u nas co? nic...

Anastazja: twoja historia mnie zmroziła... jak można być takim nie luzkim? ale za to porawił mi humorek twoje spostrzezenie co do jedzenia:D

Iga: przykro coś takiego słyszeć od tesciowej która powinna być prawie druga matka;/ smutne...

Poprzednia ciąże która straciłam... też bałam się rozmów... i tego że bedą komentować, że tak szybko zdecydowalismy się na nastepne... ale naszczescie nie było tak źle;) wszystcy w kolo teraz skakali napoczątku żebym teraz przypadkiem sie nie przemeczyła... i nie doszło do kolejnej tragedi...

mnie przez najbliższe dni teraz nie bedzie, muszę zająć sie naszym gościem;/ i zorganizować jej czas... jutro wizyta u mojej babci i gril... mniam kiełbacha!!!! bo jak by nie było moja tesciowa jest w wieku mojej babci:) wiec nie bardzo wizyty z moja mama by ja satysfakcjonowała...:P

Duzo zdrówka dla was:) i USMIECHU
!!!

Witam serdecznie:-)
Sara-powodzenia na usg!
Alka-jak tam samopoczucie dzis?
Iga-smutne to co przydarzylo sie twojej pracownicy. Wspolczuje.
A co do straty ciazy, to jest okropne jak to niektorzy nie potrafia sie zachowac. Sama to przezylam. Poronilam w 9 tyg i pare "zyczliwych" osob dzwoniac do mnie "pocieszali": -"zrobicie sobie nastepne" albo " przeciez to byl dopiero poczatek". Szlag mnie trafial, ryczalam cale dnie i dlatego o nastepnej ciiazy nic nikomu nie mowilismy i dobrze bo poronilam i przynajmniej uniknelismy glupich wypowiedzi rodziny i znajomych. A w tej ciazy to najpierw pochwalilam sie na forum BB;-) a potem rodzinie i znajomym-
ona_ona-witaj po urlopie!
Milego dnia , dobrych humorkow i pozytywnego myslenia !!!

Dzień dobry :) Ja tylko wpadłam sie przywitać.

Co z tymi targami? Wieczorem chcę iść w sobotę na stadion nardowoy na Smolika, bo wygrałam na fejsie wejściówki, więc nie wiem czy mnie małżonek puści jeśli wieczorem chcemy gdzieś jeszcze wyjść.

reklama
Witam wszystkich porannie...
Jeszcze 8 h i weeekend :)

Gosia... wczoraj mój mąż przyniósł gry od kolegi...
Cały wieczór graliśmy w "Ticket to ride Europe", bo tak de facto nazywa się ta gra o ktorej Ci kiedyś pisałam, czyli budowanie torów po całej Europie...
Walka była zacięta... No i remis 2:2

Przed nami zgłębianie zasad i granie w Niagarę, Agrycole i Osadnicy z Catanu. Grałaś w którąś z nich :)
Mamy się wybrać na weekend do Jury Krakowsko - Czestochowskiej, wszystko zależy od pogody, ale teraz jak mamy te gry, to mi wszystko jedno, nudzić się w razie deszczu nie bedę :)
Miłego dnia dziewczęta :-)

Do góry