reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Dziewczyny, może się umówimy gdzieś na tych targach i spotkamy w realu? co wy na to?

Marcia, już doszłam do siebie w marcu minął rok i tyle czasu potrzebowałam psychicznie na dojście do siebie, miesiąc później zaszłam w obecną ciążę. Dlatego tak przeżywałam wszystkie badania, szczególnie usg w 13 tc, testy pappa i później usg połówkowe.
Na szczęście chwilowo jestem spokojna, pewnie za jakiś miesiąc znowu zaczną mi się jazdy, dlatego na uspokojenie będę miała 14 września echo serca maleństwa.

ch_aga
to było moje trzecie dziecko, a z teściową staram się mieć jak najmniej do czynienia, chociaż teraz jest baaardzo milutka i skora do pomocy, właśnie ze względu na dzieci, które ją bardzo kochają, nie mogę zerwać z nią kontaktów.

Ostatnia edycja:
reklama
ludzie sa straszni to prawda... ale cóż My na to poradzimy, świata i ludzi się niestety nie zmieni.
Dziewczyny właśnie miałam telefon od mojej extra kuzynki iż też spodziewa się dzieciaczka :-) ale czad !!!

gratuluję! niech kuzynka teraz bardzo uważa na siebie :)

a ja muszę się pochwalić!!! hihi w końcu po dłuuuugim czasie będę jadła pierogi ruskie :-D mniaaaaaam :p
troszkę ze śmietaną zjem i troszkę z cebulka podsmażoną mniam mniam :D

o matuś !!! uwielbiam ruskie pierogi !!! dałabym się za nie pokroić :-) smacznego. No to teraz sobie wkręcę pierogi i będzie problem hi hi zmykam z tego wątku.

haha....tak sobie czytam nasze "pogaduszki" i 70% tego co tu piszemy dotyczy jedzenia:D:D tego co będziemy jeść, co zjadłyśmy i na co mamy ochotę:D hehe..takie uroki:D:D swoją drogą ktoś czytając nasze posty można pomyśleć, że brzuchole rosną nam od czegoś innego niż dzidziaków:D

Kasia hihihi ja to samo wcześniej miałam :p wszystkie dziewczyny jadły.. a ja nie miałam dostępu do pierogów.. ale mój kochany mąż pojechał dzisiaj do polskiej garmażerki i mi kupił mniamm :)

reklama
A tak mowiac o jedzeniu to zjadlam po poludniu 4 galki lodow, mniam, w tym upale to sama rozkosz. Oczywiscie znow jestem glodna i zaraz lece do kuchni cos wykombinowac dobrego :-) Bylismy z Mezusiem nad woda, poczytalam ksiazke, zaraz jakis mecz ma byc podobno ;-)

Do góry