oceanica, mdłości na szczęście mnie oszczędzają - tylko pod wpływem jakiegoś niefajnego, intensywnego zapachu (dzisiaj np. była to kawa), ale suszy mnie też niemiłosiernie. 3L dziennie minimum. A piersi? Aua! No i urosły trochę, urosły
reklama
Rzeczywiscie mocniej czuje się zapachy Jak wchodze do mieszkania od razu wiem, że stary śmieci nie wyrzucił albo co jadł na śniadanie. To nie mit A jeszcze dwa miesiace temu nie wierzyłam w to. Proszę jak punkt widzenia się zmienia
Asteria
Wdrożona(y)
ojej... nie bylo mnie tu tylko 2 dni a tu sie tak porobiło!!!
pinezka - Bradzo mi przykro
Mamuska - myslalam ze dotrwamy tym razem do samego konca... w październiku nam sie nie udalo... eh... Trzymaj się!!! badz dzielna!!! dzidzia zmieniła poprostu termin nadejscia!
Ale za to witam WSZYSTKIE NOWE DZIEWCZYNY - duzo optymizmu zycze i nie stresowac sie!!! ;-)
pinezka - Bradzo mi przykro
Mamuska - myslalam ze dotrwamy tym razem do samego konca... w październiku nam sie nie udalo... eh... Trzymaj się!!! badz dzielna!!! dzidzia zmieniła poprostu termin nadejscia!
Ale za to witam WSZYSTKIE NOWE DZIEWCZYNY - duzo optymizmu zycze i nie stresowac sie!!! ;-)
panna.nikt
Fanka BB :)
panna.nikt, pomyśl, że każdy dzień przybliża nas do dwunastego tygodnia. Z każdym dniem szanse są większe. Wyłączamy myślówę i rozpoczynamy popołudniowy relaksik![/QUOTE]
PolaNegri, dziękuję za słowa otuchy, miałam już pomysł pojechać na ostry dyżur ), pokłóciłąm się z mężem, że jemu nie zależy i nie ma schizy jak ja...
Potem przespałam się godzinkę, zemdliło mnie, poczułam "znajomy" metaliczny smak w ustach i zadzwoniłam do męża, powiedzieć że już znowu go bardzo kocham... Boże jaki on biedny ), a ja stara i głupia
Pozdrawiam Was "wieczornie".
Ania.
PolaNegri, dziękuję za słowa otuchy, miałam już pomysł pojechać na ostry dyżur ), pokłóciłąm się z mężem, że jemu nie zależy i nie ma schizy jak ja...
Potem przespałam się godzinkę, zemdliło mnie, poczułam "znajomy" metaliczny smak w ustach i zadzwoniłam do męża, powiedzieć że już znowu go bardzo kocham... Boże jaki on biedny ), a ja stara i głupia
Pozdrawiam Was "wieczornie".
Ania.
Asteria
Wdrożona(y)
panna.nikt - hormony i strach daje gore nad racjonalnym mysleniem... ale pamietajmy ze strach i stres nam nie pomaga!!
Marcepanek
malami25 trzymam kciuki aby się jednak okazało ,że Gin się myli odnośnie tej drugiej ciąży. Nie wiem jak Ci teraz pomóc pozostaje mieć nadzieję. Trzymaj się dzielnie...
malami25
Dzięki Marcepanek. Serdecznie gratuluję Ci bliźniaków.
Ja jakoś się trzymam. Córeczka bardzo dużo czasu mi zajmuje i nie daje się martwić. Kochana Kluska, chyba czuje że mamusia jej bardzo potrzebuje. A mój gin jest cholernie dobrym specjalistą i rzadko się myli. Choć bardzo liczę, że tym razem źle podejrzewa...
Ja jakoś się trzymam. Córeczka bardzo dużo czasu mi zajmuje i nie daje się martwić. Kochana Kluska, chyba czuje że mamusia jej bardzo potrzebuje. A mój gin jest cholernie dobrym specjalistą i rzadko się myli. Choć bardzo liczę, że tym razem źle podejrzewa...
Ostatnia edycja:
Asteria
Wdrożona(y)
Dzięki Marcepanek. Serdecznie gratuluję Ci bliźniaków.
Ja tez trzymam kciuki zeby sie myslil
reklama
malami: też bardzo mocno trzymam kciuki! Będzie dobrze. Następne badania za tydzień? Czy troszkę wcześniej?
A ja osiągnęłam sukces- przestałam się (póki co ;-)) kłócić z moim K., cała rodzinka już wie (mamy za moment ślub, więc trzeba było rozpowiedzieć jak najszybciej) i się cieszy :-) Uff, chyba wreszcie będę się mogła poczuć dorosła ;-) Jestem najmłodsza z mojego pokolenia i zawsze byłam traktowana jak gówniarz ;-)
A ja osiągnęłam sukces- przestałam się (póki co ;-)) kłócić z moim K., cała rodzinka już wie (mamy za moment ślub, więc trzeba było rozpowiedzieć jak najszybciej) i się cieszy :-) Uff, chyba wreszcie będę się mogła poczuć dorosła ;-) Jestem najmłodsza z mojego pokolenia i zawsze byłam traktowana jak gówniarz ;-)