reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

oceanica, mdłości na szczęście mnie oszczędzają - tylko pod wpływem jakiegoś niefajnego, intensywnego zapachu (dzisiaj np. była to kawa), ale suszy mnie też niemiłosiernie. 3L dziennie minimum. A piersi? Aua! No i urosły trochę, urosły :)

reklama
Rzeczywiscie mocniej czuje się zapachy ;) Jak wchodze do mieszkania od razu wiem, że stary śmieci nie wyrzucił albo co jadł na śniadanie. To nie mit ;)A jeszcze dwa miesiace temu nie wierzyłam w to. Proszę jak punkt widzenia się zmienia ;)

ojej... nie bylo mnie tu tylko 2 dni a tu sie tak porobiło!!!

pinezka - Bradzo mi przykro

Mamuska - myslalam ze dotrwamy tym razem do samego konca... w październiku nam sie nie udalo... eh... Trzymaj się!!! badz dzielna!!! dzidzia zmieniła poprostu termin nadejscia!

Ale za to witam WSZYSTKIE NOWE DZIEWCZYNY - duzo optymizmu zycze:) i nie stresowac sie!!! ;-)

panna.nikt, pomyśl, że każdy dzień przybliża nas do dwunastego tygodnia. Z każdym dniem szanse są większe. Wyłączamy myślówę i rozpoczynamy popołudniowy relaksik!:cool2:[/QUOTE]

PolaNegri, dziękuję za słowa otuchy, miałam już pomysł pojechać na ostry dyżur :)), pokłóciłąm się z mężem, że jemu nie zależy i nie ma schizy jak ja... :)
Potem przespałam się godzinkę, zemdliło mnie, poczułam "znajomy" metaliczny smak w ustach i zadzwoniłam do męża, powiedzieć że już znowu go bardzo kocham... Boże jaki on biedny :)), a ja stara i głupia :)
Pozdrawiam Was "wieczornie".
Ania.

hej. A ja byłam dziś u gina. Od przedwczoraj plamię. Dziś znalazł fasolkę, ale podejrzewa drugą fasolkę pozamaciczną :((( Wszystko na się wyjaśnić w ciągu tygodnia, ale nie kazał robić sobie zbyt wielkich nadziei...

Dzięki Marcepanek. Serdecznie gratuluję Ci bliźniaków.
Ja jakoś się trzymam. Córeczka bardzo dużo czasu mi zajmuje i nie daje się martwić. Kochana Kluska, chyba czuje że mamusia jej bardzo potrzebuje. A mój gin jest cholernie dobrym specjalistą i rzadko się myli. Choć bardzo liczę, że tym razem źle podejrzewa...

Ostatnia edycja:
Dzięki Marcepanek. Serdecznie gratuluję Ci bliźniaków.
Ja jakoś się trzymam. Córeczka bardzo dużo czasu mi zajmuje i nie daje się martwić. Kochana Kluska, chyba czuje że mamusia jej bardzo potrzebuje. A mój gin jest cholernie dobrym specjalistą i rzadko się myli. Choć bardzo liczę, że tym razem źle podejrzewa...

Ja tez trzymam kciuki zeby sie myslil

reklama
malami: też bardzo mocno trzymam kciuki! Będzie dobrze. Następne badania za tydzień? Czy troszkę wcześniej?

A ja osiągnęłam sukces- przestałam się (póki co ;-)) kłócić z moim K., cała rodzinka już wie (mamy za moment ślub, więc trzeba było rozpowiedzieć jak najszybciej) i się cieszy :-) Uff, chyba wreszcie będę się mogła poczuć dorosła ;-) Jestem najmłodsza z mojego pokolenia i zawsze byłam traktowana jak gówniarz ;-)

Do góry