reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

milej niespodzianki Goska
jestem padnieta:-(
ale zadowolona zobaczylam niunie i kupilam ubranko i buty dla siebie i dla partnera :-) czyli wszystko jest tak jak chcialam:-)

a tymczasem jutro mam lot do polski na urlop 3 tygodniowy ale sie stresuje i ekscytuje zarazem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja dopiero teraz moge napisac...
od rana"niespodzianka" i brak pradu i wody do 17. Maluszek mi goraczkuje i nie wiem skad to...teraz spi po czopku ale martwie sie...nocka pewnie z glowy a jakas oslabiona jestem

eh

ps. Alka fajne ciuszki lubie tego allegrowicza

mami niunia? bedzie dziewuszka ?:))

bakalia gratki za ruchy w brzusiu...:)))

ja dzis n pocieszenie bylam u kosmetyczki mam zrobione pazurki u stopek i oczyszczona buzie...odrazu lepiej

Ostatnia edycja:
i Ja do was dołanczam....Witajcie kobitki ale dzis miałam meczocy dzien wstałam o 4 rano bo na 5 do pracy ale o 12 miałam juz koniec i w ten najwiekszy upał wracałam do domku ale na szczescie autobusem tak ze było w miare ok pozniej zjadłam sałatke połozuyłam sie i spałam asz do teraz no normalnie szok i dalej jestem zmeczona,pewnie przez to goraco.
Widze ze duzo chłopakow sie kłania a my z M chcemy dziewczynke z tym ze jak bedzie chłopak tez bedziemy go mocno kochac....Ja tez bede widziec moja dzidzie za niedługo bo asz 13 wrzesnia.
Dzis w pracy dostałam takiego kopniaka jak nigdy.Czesto dzidzia wieczorem sie rusza i to nie zawsze a dzis był pierwszy dzien jak poczułam w dzien i z podwojona siła tak jak by przemeblowanie tam robiło czy cos podobnego.Raz tez w nocy sie rozkopało ze nawet mnie ten kopniak obudził....Juz nie moge sie doczekac jak przytule moja dzidzie

Witam wieczorową porą :)
To był miły dzień :) Po pracy obiadek z mężulkiem, później pojechałam do koleżanki i razem postanowiłyśmy odwiedzić h&m :) no i tak - kupiłam takiego pajaca misia, dżinsy no i koszulę elegancką hehe
W końcu grono panienek się powiększa, więc muszę z mojego synusia zrobić przystojniaka :)

Witajcie my dzis cały dzien poza domem;) juz nie mogłam sie doczekac powrotu... podnieta jestm jak nigdy... nie wyspałam sie dziś troszke za długo "posiedzielismy" z moim Ł wczoraj:-)

Gratuluje chłopca i dziewczynek:)

Anastazja nie przejmuj sie chłopem - czytałam gdzies że faceci też maja zmienne humorki w gdy ich kobieta jest w ciazy:)

co do kremiku to uzywam oliwki:p bo roztepy i tak mam po Wojtaszku:p

Ja chyba za chwile odprawie taniec deszczu bo jest tak parno ze sie zyc nie da;/

reklama
Do góry