a ja jestem w 7 niebie ranne grzybobranie udane, pozniej nasmazyli mi mase plackow ziemniaczanych i do tego zupke ogorkowa jej to sie nazywa urlop jak wroce z urlopu to bede miala co nadrabiac bo jak narazie to czytam szybko i niedokladnie no i jestem cala w bablach bo tak komary atakuja hihi tutaj gdzie jestem mowia kopruchy smiesznie milego wieczorq
reklama
Gosia, Ty chyba masz dzisiaj urodziny To wszystkiego naj...Witam się pięknie o poranku. Ależ cudowny dzień
a jak maż i Jego przemycany prezent :-)
Chyba dobrze, skoro piszesz "cudowny dzień" ;-)
Alka jak codzień, pozytywnie naładowana energią
Dla reszty miłego dnia...
Dzisiaj wracam mój A. po 5 dniowej rozłące
Gośka więc i ode mnie, a raczej od nas wszystkiego spełnionego
Megi ja tam zawsze (tzn prawie zawsze) jestem pozytywnie naładowana - uśmiechnięci optymiści mają łatwiej w życiu..... Poza tym wczoraj kupiłam takie cuda dla mojego synusia, że buzia się sama śmieje
Megi ja tam zawsze (tzn prawie zawsze) jestem pozytywnie naładowana - uśmiechnięci optymiści mają łatwiej w życiu..... Poza tym wczoraj kupiłam takie cuda dla mojego synusia, że buzia się sama śmieje
Małżonek jeszcze śpi, bo siedział i czuwał do 3 rano. A robiąc sobie śniadanie zobaczyłam ciastko z powbijanymi świeczkami Powiem mu, jak się obudzu, że widzałałam, bo trudno tego nie zauważyć, ale to bardzo miłe. I coś gdzieś jeszcze jest, ale nie wiem gdzie
Dziękuję za życzenia
Dziękuję za życzenia
Magdalena0713
Fanka BB :)
Dzień doberek stycznióweczki
Gratki dla wszystkich mamusiek, które wiedzą c w brzuszku bryka
Ja mam jutro wizytę i mam nadzieje, że doktorek da się namówić na USG i podglądniemy czy będzie Ania czy trze będzie wymyślać imię dla małego mężczyzny... ;-)
Najlepsze życzonka dla Gośki :-)
Miłego dzionka kobietki
Gratki dla wszystkich mamusiek, które wiedzą c w brzuszku bryka
Ja mam jutro wizytę i mam nadzieje, że doktorek da się namówić na USG i podglądniemy czy będzie Ania czy trze będzie wymyślać imię dla małego mężczyzny... ;-)
Najlepsze życzonka dla Gośki :-)
Miłego dzionka kobietki
reklama
pati...
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny!!!! miziaki po brzuszku, ja wlasnie gotowa do wyjscia na badania.... troche nerwowo, ale potem na zakupy do h&m )))
Goska wszystkiego naj naj naj lepszego!!!!!!!!
Goska wszystkiego naj naj naj lepszego!!!!!!!!