reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ilona24 ja cie nie kojarze ale zycze ci z calego serca zeby sie udalo :)
ja nareszcie sie spakowalam jesczce tylko pytanie czy dam rade 700 km przesiedziec w aucie.....czuje sie lepiej tzn boli ale juz sie uspokoilam, zadzwonilam do mojej poloznej wytlumaczyla mi wszystkoi powiedziala ze jakbym miala swieza krew to szybko do szpitala a te moje plamienie powinno ustac do 4 dni. 3 tyg w polsce jak sie ciesze byle tylko wszytsko ok bylo. Opole Katowice i jak dam rade to Krakow :)

reklama
Opole Katowice i jak dam rade to Krakow :)

zapraszam na kawke:)

Wypoczywaj duzo ...

Przepis na zapiekanke super!!! chyba jutro sie skusze:) my narazie jemy leczo:)
wizyta sie udala bylismy w spolnie widziałam jak Ł. sie wzdruszył - ale osiolek - twierdzi ze nie;)

Ilona24: jak sie ciesze ze cie zobaczyłam na naszym forum:) Mam nadzieje ze ci sie wyszystko pouklada tak jak powinno!!!! duzo zdrowka:)

Asteria a Jak Ja sie cieszę ze TY jestes tu ciągle !!!!!!!!!!!!!!!!!! a suwaczek mknie jak szalony :) cudnie :)

Asteria a Jak Ja sie cieszę ze TY jestes tu ciągle !!!!!!!!!!!!!!!!!! a suwaczek mknie jak szalony :) cudnie :)

Ja sie ciesze ze zdecydowałaś sie wrócić na bb:) a testami owulacyjnymi sie nie martw bo u mnie też niby nie było cyklu:p a suwaczek teraz sunie:) tak wiec czekam na dobre wiesci:)

Malutka jak byś znalazła chwilke to zapraszam:)

No widzisz tylko ze mnie pokazuje ze mam dopiero dziś owulkę a wszytskie znaki na niebie wskazywały ze juz mialam wczoraj lub przed wczoraj, no ale dobra nie robie tu Wam zamieszania moimi pierdołami :p wykres prowdzę pierwszy raz wiec moze ja sie pogubiłam i faktycznie dzis owulka !!!!!!!!!!

bede do Was zaglądać i patrzec jak suwaczki mkną i brzuszki rosną, ale nie bede Wam tu zaśmiecać wątku problemami nie ciężarnej :p Wy macie tu swoje temaciki :D ale kciuki Wasze może pomągą wiec mozecie trzymać :)
Buźka :***************************************

Ostatnia edycja:
hej
malo mam ostatnio czasu by zagladac na forum, ale staram sie byc w miare na bierzaco.
u nas szalenstwo urlopowe wiec wybaczcie ze tak z doskoku.
ja nareszcie sie spakowalam jesczce tylko pytanie czy dam rade 700 km przesiedziec w aucie.....
och zycze szerokiej drogi. bys szybko dojechala do rodziny.

ja tydzien temu jechalam 2tys km i powiem szczerze ze nogi mi tak spuchly ze do kolan to miałam monstrum a nie własne kończyny.

co do tycia w ciazy, pisalyscie o tym wcześniej.
ja tez szybko przybieram na wadze i brzuchol juz ogromny, ale tak to juz jest jak sie a tej ktanki tłuszczowej. mimo iz troszke uszczuplone te komórki byly to jednak znów je powiększyć latwiej niz dla chudzinek naprodukować nowych.
i terz staram sie w miare pilnowac diety. tzn nie obiadac sie byle czym. ale mam dni ze głód we mnie jest nie ziemski.

a dziewczyny nie martwcie sie ze nie czujecie maluszkow. lada chwila sie odezwa. czas maja nawe do 21tc. wiem ze byscie juz chcialy poczuc te sygnaly z srodka, ale niech ich brak nie powoduje u was zmartwien i nerwow.

ilona24 ale wcale nie zaśmiecasz wątku i tematów.. :) my się bardzo cieszymy że dałaś o sobie znać :) i trzymamy baaardzo mocno kciuki by w końcu i Twój suwaczek zaczął sunąć jak szalony :) z całego serducha Tobie tego życzę/życzymy :)

malutkans spokojnej podróży życzę! uważaj na Was :)

Marciaa przeziębienie złapało?? jeżeli tak herbatkę z miodem i cytryną proponuję :) albo mleko z czosnkiem :)

reklama
Do góry