reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria jak wpisać się na tą listę styczniówek... Ty to dodajesz?:-);-)

wyslij info na priv do Asterii, to Cie wpisze

anielkaa to masz blisko do slynnego mostu;-)ja na zwierzyne nie zwracalam uwagi dopoki nie zaczelam na nia centralnie trafiac /np butem/ jestem tak przewrazliwiona, ze od razu patrze co sie w trawie rusza:-D udanego grzybobrania

mazia na listę wpisuje Asteria - masz wyjaśnione w jaki sposób w tamtym temacie :) - wystarczy do Asteri napisać prywatną wiadomość z danymi i po sprawie

witam środowo:-) i upalnie niestety jest 34 stopnie w cieniu ehhh:szok::szok:

u mnie leniwie, za godzinkę mam zamiar robić zapiekankę po grecku mniami:-)
Moj K. znow pracuje do 19 boooze dlaczego, ja chce go przy sobie ale niestety nie mogę:-( musze wogole sie cieszyc ze ma prace:-)

Marcia jejku ja nie potrafilabym:-) i udanych zakupkow zycze:-)
ja do 12 13 spiocham i nie moge wczesniej za nic wstac nawet jakbym chciala , bo pozniej mi slabo jest i przysypiam tam gdzie usiadne:-) a chodze spać albo o 22.30 albo 23 zawsze w tych granicach nie wiem co się dzieje:-(

anielka dziękuję

pati udanej wizyty życzę będę trzymać kciuki

i wszystkim brzuchatkom miłych dzionków:-):-):-)

wiesz bakalia Ty sie faktycznie opatul, bo mnie w poprzedniej ciazy dziabnal kleszcz a potem jak idiotka patrzylam caly miesiac czy mi rumien nie wychodzi

co do tego rumienia, gdzieś na początku lipca zaczepiłam stopą o stary gwóźdź na podwórku i dopóki mi się goić nie zaczęło to panikowałam, że tężca dostane - a po tym co naczytałam się w internecie to wyobraźnia nie dawała mi spokoju i cały czas patrzyłam na nogę czy nic się nie dzieje, pomimo że od lekarza dostałam spray na stopę

Mami to u mnie podobna pogoda... już mam dosyć!! czekam z niecierpliwością na ochłodzenie..

mmm zapiekankę po grecku robisz.. a w jaki sposób jeżeli można wiedzieć :)

tak to już jest niestety z naszymi mężczyznami.. pracują od rana do wieczora żeby rodzinkę utrzymać.. głowa do góry! dla pocieszenia ja też całe dnie sama jestem..

a z tym spaniem to się nie przejmuj to jest całkiem normalne :) moja siostra przez całe 9miesięcy spała gdzie popadnie hihi :) ciesz się tym spaniem póki możesz :)

ale mnie dzisiaj wzięło na porządki.. od 12 chodzę i coś robię.. w kuchni szafeczki właśnie kończę robić :) wszystko poprzestawiałam hihi

ja odpoczywam, latałam cały dzień za małym nie miał kto się zając kurczę...jeszcze taka niepewna jestem z tą mobilnością moją...
teraz cisza chłopcy pojechali do Poznania na plac zabaw.

Ja jutro jadę z rana na rynek i robię tartę z owocami. Oby wyszła. Zapiekankę może zrobię też...ale z makaronem rurki i kurczakiem i warzywami z pary:)

fazerka to widzę, ze i Ty dzis powera masz :)

aaaaa...no i dziś ciagle cos jem. Głównie nabiał.

Marcia jak nigdy :) póki mi się chce to robię bo znowu przez kolejny tydzień będę miała lenia :p sterta metrowa ubrań do prasowania na mnie czeka.. a ja tak nienawidzę prasować.. :p

mniam tarta z owocami :D brzmi baaardzo zachęcająco.. nigdy nie robiłam :) jak masz ochotę możesz napisać przepis hihi to i ja zrobię :-D (od kilku dni to bym same słodkie jadła)

reklama
Do góry