reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja dzis pospałam az do 8:45 :) małżonek powiedział, że on wcześniej wstanie dziś aja mogę pospać. To wielkie poświęcenie z jego strony, bo zawsze toja wstaję raniutko, co mi nie przeszkadza, bo lubię rano wstawać. On spi do 10, 11. A dziś prosze jaka niespodzianka :)
MOje ur sie zbliżają to moze dlatego haha :)
Ale wstać o 3 to jakiś hardcor jednak.

reklama
Ja spodni nie zamawiałam nigdy. Trochę się obawiam.
Ale - nie masz gdzies tam u siebie H&Mu? jak masz to przejdz sie, przymierz, jaki rozmiar by ci pasował i kup na allegro :) ja tak chciałam zrobić,ale akurat w haemie były przeceny na spodnie ciążowe wiec taniej mi wyszło. Poza tym koleżanka przyniosła mi jeszcze 2 pary (troche rozciągnięte już, ale przydadzą się na jesień jak i ja będę potrzebować więcej miejsca w pasie ;-) )

Pati kochana trzymam moćko kciuki :) Ja mam usg za tydzien, cos mi sie ubzduralo , ze mam miec 21 sierpnia, patrze w kalendarz a to niedziela :p hihi musialam wygrzebac swoje dokumenty ciązowe a tam jak byk 26 sierpnia... takze jeszcze tydzień wyczekiwania! Strzyga ale Ci zazdroszcze! :pP od poczatku czułas synusia :) widzisz kobieca intuicja :)

ja juz od 7 na nogach.... przjzalam wczoraj swoja garderobe a dokladnie szafe ze spodniami i stwierdzilam ze mieszce sie tylko w 2 pary a to dlatego ze sa spotrowe i na gumce....:( ratuja mnie jeszce leginsy.....czy ktoras z was zamawiala spodnie z alegro bo nie wiem czy sa dobre Spodnie ciążowe dla modnej mamy 1029 Roz. 38/M (1771553624) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja zamawiałam u tego Sprzedawcy. Nie ten model ale generalnie 3 pary spodnie. Tylko jedna była dobra pomimo tego, że wymiary były zdjęte ze spodni, które nosiłam. Dwie były za małe. Tutaj jest rozmiarówka bardzo zaniżona. Chociaż podczas zakupów nosiłam rozmiar 40 to tutaj spodnie brałam w rozmiarze 44 i za ciasne były. To zdjęcie, które dałam na wątku brzuszkowym, jest właśnie w spodniach od tego Sprzedawcy, wylicytowałam je chyba za 16 zł i są idealne do dziś. Bardzo często je noszę i są wygodne. A inne to były takie alladynki i dresowe - dla mnie do bani. Na szczęście nie było problemu ze zwrotem. Aha i zauważ, że jest wysoki koszt przesyłki, nie opłaca się brać jednej pary.
Pozdrawiam

Witam,
mało czasu mam ostatnio na BB, zaglądam z doskoku, ale nie mam kiedy pisać.
Pati, trzymam kciuki za usg, ja mam jutro połówkowe o 14.40, też proszę o kciuki, bardzo się denerwuję, niestety ciąża po stracie zawsze jest trudna
Marcia, super, że już nie plamisz, Ty wstajesz o 3, a ja zasypiam o 2 i wstaję o 10.00, dziś wcześniej, bo mam panią sprzątającą i ogrodnicy kończą zagospodarowanie ogrodu.

Nie pamiętam, co jeszcze miałam napisać, ale wszystkim życzę miłego dnia :-)

ja tez lubie dlugo pospać ale czasem poprostu się nie da...tyle.

porządeczki w szafach zrobione :) po mebelki jednak jutro jadę. Dziś pięknie u nas, zapowiada się upalnie.

idę poleżakować bo coś brzusio pobolewa

Marcia, przypomniałaś mi, że też muszę zrobić porządki u dzieci w szafach i biurkach, z ubrań powyrastali przez wakacje, no i trzeba zrobić miejsce na książki do następnej klasy, na szczęście już wszystkie kupiłam

Odpoczywaj jak brzusio boli, mnie ostatnio bolał kręgosłup na dole, nie mogłam się nawet przekręcić z boku na bok

reklama
Witam mamusie :)

Marcia współczuję bo wiem jak to jest! miałam tak na początku ciąży w ogóle spać nie mogłam.. i ogólnie teraz podczas ciąży mam problemy ze spaniem :(

od dwóch dni budzi mnie ból bioder :( jak śpię na lewym boku to on mnie boli a jak na prawym to on boli... achhh

Pati trzymam kciuki za usg :)

PolaNegri to się nudzić nie będziesz :) zajęcie będziesz miała :)

Do góry