Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!Witam po dłuższej nieobecności W końcu ogarnięta po przeprowadzce, formalnościach - zostało mi tylko czekać na nowy dowód.
Pani doktor powiedziała mi dziś, że będzie synek. Mój mężczyzna caaaały dumny. Teraz kłócimy się o imię...
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
i nie wiem co bedzie kuzwa....
krew super. O wiele lepsza niz ostatnio. W moczu mam tylko szczawiany wapnia ale to pewnie od diety
zbadał serduszko przez detektor ale nie było słychac az sie zestresowalam wiec zrobił mega szybkie usg...znalazł serce i potem detektor wyłapał...150 na min bije ))
stopniowo mam luteinke odstawiac dodał mi magnez
next wizyta 13 wrzesnia ehhh
najlepsze ze moj doktorek nie wierzy mi ze czuje dzidzie niedowiarek;-)
krew super. O wiele lepsza niz ostatnio. W moczu mam tylko szczawiany wapnia ale to pewnie od diety
zbadał serduszko przez detektor ale nie było słychac az sie zestresowalam wiec zrobił mega szybkie usg...znalazł serce i potem detektor wyłapał...150 na min bije ))
stopniowo mam luteinke odstawiac dodał mi magnez
next wizyta 13 wrzesnia ehhh
najlepsze ze moj doktorek nie wierzy mi ze czuje dzidzie niedowiarek;-)
Mami91
Fanka BB :)
Marcia wytrzymasz do wrzesnia
a teraz sie raduj ze dzieciatko zdrowe
a teraz sie raduj ze dzieciatko zdrowe
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
moje usg trwalo poł minuty ale najwazniejsze ze serduszko słyszałam )))
kurdee, ja też chce już wiedzieć.
Lekarz spytał czy mam jakieś ciśnienie na to, żeby wiedzieć a ja mu mówię, że mam dużo ubranek chłopięcych. A ten, że najwyżej się przefarbuje...eh
Następne usg za 2 tyg... A ta wizyta miała być ostatnią u tego pana, bo muszę u niego płacić. Od września chodzę do NFZetu, do szpitala, w którym chcę rodzić i chciałam się dziś z tym panem pożegnać.
Lekarz spytał czy mam jakieś ciśnienie na to, żeby wiedzieć a ja mu mówię, że mam dużo ubranek chłopięcych. A ten, że najwyżej się przefarbuje...eh
Następne usg za 2 tyg... A ta wizyta miała być ostatnią u tego pana, bo muszę u niego płacić. Od września chodzę do NFZetu, do szpitala, w którym chcę rodzić i chciałam się dziś z tym panem pożegnać.
fazerkamm
Gratuluję!!Pani doktor powiedziała mi dziś, że będzie synek. Mój mężczyzna caaaały dumny. Teraz kłócimy się o imię...
hihi to chyba będzie rok pełen chłopców :-)
Marciaa najważniejsze że dzidzia zdrowa!! będzie dobrze trzeba w to wierzyć.. bo inaczej zwariujemy
Ostatnia edycja:
Asteria
Wdrożona(y)
Strzyga: gratuluje syna
Marcia nie martw sie serducha slychac wiec zle nie bedzie
U nas znow sie komplikuje z praca Ł.;/ zrobił co miał zrobić i teraz moze spadac;/ eh...
Marcia nie martw sie serducha slychac wiec zle nie bedzie
U nas znow sie komplikuje z praca Ł.;/ zrobił co miał zrobić i teraz moze spadac;/ eh...
Ostatnia edycja:
fazerkamm
Dobranoc Mamuśki spokojnych snów życzę
reklama
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Gratuluję synka :-)Witam po dłuższej nieobecności W końcu ogarnięta po przeprowadzce, formalnościach - zostało mi tylko czekać na nowy dowód.
Pani doktor powiedziała mi dziś, że będzie synek. Mój mężczyzna caaaały dumny. Teraz kłócimy się o imię...
Marciaa najważniejsze, że słyszałaś serduszko. Ja też mam nadzieję usłyszeć moje już w poniedziałek.
Pozdrawiam