Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!Witam po dłuższej nieobecnościW końcu ogarnięta po przeprowadzce, formalnościach - zostało mi tylko czekać na nowy dowód.
Pani doktor powiedziała mi dziś, że będzie synek. Mój mężczyzna caaaały dumny. Teraz kłócimy się o imię...![]()
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
i nie wiem co bedzie kuzwa....
krew super. O wiele lepsza niz ostatnio. W moczu mam tylko szczawiany wapnia ale to pewnie od diety
zbadał serduszko przez detektor ale nie było słychac az sie zestresowalam wiec zrobił mega szybkie usg...znalazł serce i potem detektor wyłapał...150 na min bije
))
stopniowo mam luteinke odstawiac dodał mi magnez
next wizyta 13 wrzesnia ehhh
najlepsze ze moj doktorek nie wierzy mi ze czuje dzidzie
niedowiarek;-)
krew super. O wiele lepsza niz ostatnio. W moczu mam tylko szczawiany wapnia ale to pewnie od diety
zbadał serduszko przez detektor ale nie było słychac az sie zestresowalam wiec zrobił mega szybkie usg...znalazł serce i potem detektor wyłapał...150 na min bije
stopniowo mam luteinke odstawiac dodał mi magnez
next wizyta 13 wrzesnia ehhh
najlepsze ze moj doktorek nie wierzy mi ze czuje dzidzie

Mami91
Fanka BB :)
Marcia wytrzymasz do wrzesnia
a teraz sie raduj ze dzieciatko zdrowe

a teraz sie raduj ze dzieciatko zdrowe
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
moje usg trwalo poł minuty ale najwazniejsze ze serduszko słyszałam
)))
kurdee, ja też chce już wiedzieć.
Lekarz spytał czy mam jakieś ciśnienie na to, żeby wiedzieć a ja mu mówię, że mam dużo ubranek chłopięcych. A ten, że najwyżej się przefarbuje...eh
Następne usg za 2 tyg... A ta wizyta miała być ostatnią u tego pana, bo muszę u niego płacić. Od września chodzę do NFZetu, do szpitala, w którym chcę rodzić i chciałam się dziś z tym panem pożegnać.
Lekarz spytał czy mam jakieś ciśnienie na to, żeby wiedzieć a ja mu mówię, że mam dużo ubranek chłopięcych. A ten, że najwyżej się przefarbuje...eh
Następne usg za 2 tyg... A ta wizyta miała być ostatnią u tego pana, bo muszę u niego płacić. Od września chodzę do NFZetu, do szpitala, w którym chcę rodzić i chciałam się dziś z tym panem pożegnać.
fazerkamm
Gratuluję!!Pani doktor powiedziała mi dziś, że będzie synek. Mój mężczyzna caaaały dumny. Teraz kłócimy się o imię...![]()
hihi to chyba będzie rok pełen chłopców :-)
Marciaa najważniejsze że dzidzia zdrowa!!
Ostatnia edycja:
Asteria
Wdrożona(y)
Strzyga: gratuluje syna
Marcia nie martw sie
serducha slychac wiec zle nie bedzie
U nas znow sie komplikuje z praca Ł.;/ zrobił co miał zrobić i teraz moze spadac;/ eh...
Marcia nie martw sie
U nas znow sie komplikuje z praca Ł.;/ zrobił co miał zrobić i teraz moze spadac;/ eh...
Ostatnia edycja:
fazerkamm
Dobranoc Mamuśki
spokojnych snów życzę 
reklama
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Gratuluję synka :-)Witam po dłuższej nieobecnościW końcu ogarnięta po przeprowadzce, formalnościach - zostało mi tylko czekać na nowy dowód.
Pani doktor powiedziała mi dziś, że będzie synek. Mój mężczyzna caaaały dumny. Teraz kłócimy się o imię...![]()
Marciaa najważniejsze, że słyszałaś serduszko. Ja też mam nadzieję usłyszeć moje już w poniedziałek.
Pozdrawiam