reklama
Melisa, gdzie na podkarpaciu byłaś (oprócz Soliny)??
To moje strony - ja z Krosna jestem. Ale osiedliłam sie tymczasowo w stolicy
Rodzice mojego meza mieszkaja w Zawadzie kolo Debicy, wiec czesto tam bywamy :-) Przez Krosno tez czesto przejezdzamy.
fazerkamm
Fanka BB :)
Beatka78gratuluje!!
a co do pracy to tez miałam biurowa ale pracowałam po 12h a kobiety w ciąży max 4h mogą przebywać przed komputerem także musiałam zrezygnować..
miłej nocki
a co do pracy to tez miałam biurowa ale pracowałam po 12h a kobiety w ciąży max 4h mogą przebywać przed komputerem także musiałam zrezygnować..
miłej nocki
tiramisu1976
dzień doberek
u nas zimno i leje...
ja wypoczęta po weekendzie u teściowej...
postaram się Was doczytać...
witam Wszystkie nowe Stycznióweczki
Wszystkim oczekującym na usg życzę radości z podglądania dzidziusia i podejrzenia wymarzonej płci
zmykam wstawić pranko...
u nas zimno i leje...
ja wypoczęta po weekendzie u teściowej...
postaram się Was doczytać...
witam Wszystkie nowe Stycznióweczki
Wszystkim oczekującym na usg życzę radości z podglądania dzidziusia i podejrzenia wymarzonej płci
zmykam wstawić pranko...
Ja jestem na L4 pomimo lekkiej pracy, ale to całkiem inna historia i trochę poplątana.
Złożyłam wypowiedzenie wcześniej niż się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Jak się dowiedziałam, że jestem to musiałam złożyć pismo, żeby mnie znów przyjęli. Głupio było wracać po wypowiedzeniu (bo już nie pracowałam 2 tygodnie), więc siedzę na L4 w zasadzie od początku ciąży.
Dziś wizyta u pana doktora. Za 2 godz... Dziewczyny, myślicie, że będę miała usg dopochwowe jeszcze czy mogę już przez brzuch?
Może będę wiedzieć co i jak z tym moim maleństwem. Troche się denerwuję...
Złożyłam wypowiedzenie wcześniej niż się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Jak się dowiedziałam, że jestem to musiałam złożyć pismo, żeby mnie znów przyjęli. Głupio było wracać po wypowiedzeniu (bo już nie pracowałam 2 tygodnie), więc siedzę na L4 w zasadzie od początku ciąży.
Dziś wizyta u pana doktora. Za 2 godz... Dziewczyny, myślicie, że będę miała usg dopochwowe jeszcze czy mogę już przez brzuch?
tiramisu1976
Ja jestem na L4 pomimo lekkiej pracy, ale to całkiem inna historia i trochę poplątana.
myślę że przez brzuch ja od 8 tygodnia ciąży mam przez brzuch...
wszystko będzie dobrze powodzenia
Kurczaczek_k
Cześć Dziewczynki z rana ;-)
Wiem, że nie jestem już z wami styczniówką, ale zrobiłam wczoraj i przedwczoraj teściki i wyszły 2 kreski i po prostu musiałam się z kimś podzielić tą wiadomością ;-). Wierzę, że tym razem wszystko się uda i będę mamusią kwietniową.
Gratuluje Wam wszystkich zdrowych dzidzusiów i trzymam kciuki za dalsze miesiące zdrowej ciąży ;-).
Buziaki w brzuszki ;-)
Wiem, że nie jestem już z wami styczniówką, ale zrobiłam wczoraj i przedwczoraj teściki i wyszły 2 kreski i po prostu musiałam się z kimś podzielić tą wiadomością ;-). Wierzę, że tym razem wszystko się uda i będę mamusią kwietniową.
Gratuluje Wam wszystkich zdrowych dzidzusiów i trzymam kciuki za dalsze miesiące zdrowej ciąży ;-).
Buziaki w brzuszki ;-)
Dzień dobry mamuśki - wstał piękny dzień - lubię gdy się okazuje, że w poniedziałek jest już wtorek hihi
Kurczaczek gratuluję i z całego serca życzę, by się wszystko udało!!! Byłaś i jesteś styczniówką, więc pojawiaj się tutaj, zaglądaj i pisz czasem jak rozwija się Twoje maleństwo - tym razem wszystko będzie dobrze - musi być!!!!!! Trzymam kciuki!
Kurczaczek gratuluję i z całego serca życzę, by się wszystko udało!!! Byłaś i jesteś styczniówką, więc pojawiaj się tutaj, zaglądaj i pisz czasem jak rozwija się Twoje maleństwo - tym razem wszystko będzie dobrze - musi być!!!!!! Trzymam kciuki!
reklama
Kurczaczek_k
Alka Dziękuje bardzo ;-)
Ja też teraz nie biorę innej opcji pod uwagę ;-)
A styczniówką nadal się czuję i często zaglądam co tam u was słychać ;-)
Obiecuję, że będę zaglądała i pisała co tam u nas ;-)
Buziaki
Ja też teraz nie biorę innej opcji pod uwagę ;-)
A styczniówką nadal się czuję i często zaglądam co tam u was słychać ;-)
Obiecuję, że będę zaglądała i pisała co tam u nas ;-)
Buziaki