reklama
Hania bardzo ladne imie moja kolezanka ma coreczke Hanie ale tu dzis cisza..... ja dzis od rana latalam i kupilam sobie poduszke do spania tego banana tylko wypiore i odrazu do uzytku mam nadziej ze bedzie wygodnie hihi jutro z rana mam wizyte i jak zawsze przed wizyta boli mnie brzuch...jak zwykle nerwy
tiramisu1976
Fanka BB :)
dzieki dziewczynki
Alka i fajnie, ze tez Hania bo Hanie sa fajne
ja to bym nawet jakies inne wybrala
ale moi chlopcy sie uparli ze ma byc Hania i tyle
gratuluję dziewczynki a imię prześliczne
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Beatka gratuluję dziewczyneczki :-)
Alka ale położna od jakiegoś czasu przysługuje każdej ciężarnej. Moja do mnie dzwoniła ale powiedziała, że odezwie się w 21 tygodniu bo od tego zaczniemy współpracę i mamy podpisać jakąś deklarację.
My dziś byliśmy w ZOO - 5 godzin łażenia Ale w sumie nie jestem zmęczona. A ile babeczek w ciąży tam było - co druga to z brzuszkiem :-)
Pozdrawiam
Alka ale położna od jakiegoś czasu przysługuje każdej ciężarnej. Moja do mnie dzwoniła ale powiedziała, że odezwie się w 21 tygodniu bo od tego zaczniemy współpracę i mamy podpisać jakąś deklarację.
My dziś byliśmy w ZOO - 5 godzin łażenia Ale w sumie nie jestem zmęczona. A ile babeczek w ciąży tam było - co druga to z brzuszkiem :-)
Pozdrawiam
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ja już poznałam swoją przyszłą położna bo akurat w nowej przychodni pobiera mi krew...fajna ale wygana ze hej;-)
a mnie moja dzidzia dzisiaj rano pokopała. Super. Teraz cisza raz się tylko przeciągnęła.
Trzymać kciuki jutro o 16 Zobaczymy czy Ninka czy Leonek
a mnie moja dzidzia dzisiaj rano pokopała. Super. Teraz cisza raz się tylko przeciągnęła.
Trzymać kciuki jutro o 16 Zobaczymy czy Ninka czy Leonek
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mozesz przed porodem iść do przychodni i poinformowac ze niedługo rodzic i chcesz połozna albo szpital poinformuje i sama jakaś sie do Ciebie odezwie
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie.
Beata - też gratuluję dziewczynki i proszę zdradź w jaki sposób zaplanowaliście płeć?
Też nie słyszałam o tym sposobie z tamponem na basenie ale pewnie to dobry pomysł. Ja jakoś przestałam chodzić w ciąży na basen, a wcześniej to jednak chodziłam..
Dziewczyny, a wy pracujecie czy jesteście na zwolnieniu lekarskim? BO ja jeszcze pracuję, ale tak sobie myślę, że może przeginam??
Beata - też gratuluję dziewczynki i proszę zdradź w jaki sposób zaplanowaliście płeć?
Też nie słyszałam o tym sposobie z tamponem na basenie ale pewnie to dobry pomysł. Ja jakoś przestałam chodzić w ciąży na basen, a wcześniej to jednak chodziłam..
Dziewczyny, a wy pracujecie czy jesteście na zwolnieniu lekarskim? BO ja jeszcze pracuję, ale tak sobie myślę, że może przeginam??
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
kama ja np. jestem na l4
jesli dobrze sie czujesz a praca nie jest mecząca fizycznie to mozesz pracować. Ja pracowałam w 1 ciązy do 8 miesiąca
dobranoc dziewczyny, spokojnych nocek
jesli dobrze sie czujesz a praca nie jest mecząca fizycznie to mozesz pracować. Ja pracowałam w 1 ciązy do 8 miesiąca
dobranoc dziewczyny, spokojnych nocek
reklama