reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dzieki dziewczynki

Alka i fajnie, ze tez Hania bo Hanie sa fajne
ja to bym nawet jakies inne wybrala
ale moi chlopcy sie uparli ze ma byc Hania i tyle

reklama
Hania bardzo ladne imie :D moja kolezanka ma coreczke Hanie :p ale tu dzis cisza..... ja dzis od rana latalam i kupilam sobie poduszke do spania tego banana :p tylko wypiore i odrazu do uzytku :D mam nadziej ze bedzie wygodnie hihi jutro z rana mam wizyte i jak zawsze przed wizyta boli mnie brzuch...jak zwykle nerwy

Beatka gratuluję dziewczyneczki :-)
Alka ale położna od jakiegoś czasu przysługuje każdej ciężarnej. Moja do mnie dzwoniła ale powiedziała, że odezwie się w 21 tygodniu bo od tego zaczniemy współpracę i mamy podpisać jakąś deklarację.
My dziś byliśmy w ZOO - 5 godzin łażenia :shocked2: Ale w sumie nie jestem zmęczona. A ile babeczek w ciąży tam było - co druga to z brzuszkiem :-)
Pozdrawiam

Ja już poznałam swoją przyszłą położna bo akurat w nowej przychodni pobiera mi krew...fajna ale wygana ze hej;-)

a mnie moja dzidzia dzisiaj rano pokopała. Super. Teraz cisza raz się tylko przeciągnęła.
Trzymać kciuki jutro o 16 :) Zobaczymy czy Ninka czy Leonek:tak:

A po tą położną to się powinnam gdzieś zgłosić czy jak?? Bo jakoś średnio rozumiem jej rolę teraz w mojej ciąży - wybaczcie moje niedoświadczenie :-D

Dzięki dziewczyny za miłe powitanie.
Beata - też gratuluję dziewczynki i proszę zdradź w jaki sposób zaplanowaliście płeć?
Też nie słyszałam o tym sposobie z tamponem na basenie ale pewnie to dobry pomysł. Ja jakoś przestałam chodzić w ciąży na basen, a wcześniej to jednak chodziłam..
Dziewczyny, a wy pracujecie czy jesteście na zwolnieniu lekarskim? BO ja jeszcze pracuję, ale tak sobie myślę, że może przeginam??

kama ja np. jestem na l4
jesli dobrze sie czujesz a praca nie jest mecząca fizycznie to mozesz pracować. Ja pracowałam w 1 ciązy do 8 miesiąca :)

dobranoc dziewczyny, spokojnych nocek :)

reklama
Do góry