reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam "Nowe" i "Stare" Mamusie :-)

troszkę się opuściłam w przebywaniu na forum.. a to ze względu na to że to ostatni weekend z moim mężem.. kończy mu się urlop.. i znowu będę siedzieć całe dnie sama w domku :( achh już się chce płakać na sama myśl..

jej ale wczoraj miałam sen... :szok: śnił mi się mój gin i że ja z nim ten tego... no normalnie sama się zawstydziłam jak się rano przebudziłam :p ale to podobno normalne że kobiety w ciąży mają takie sny... :p

pozdrawiam słodko :)

Witajcie wszystkie! My już po weselu u rodzinki:) Było super, wytrwałam do drugiej i na poprawinkach też byliśmy. Od siostry mojego D. dostaliśmy cały wór ubranek po jej dziecku, nóweczki normalnie, tym sposobem mamy już 13 sztuk body, 15 śpiochów, czapeczki, kurteczki, kombinezony, kaftaniki itd. Właśnie skończyłam je układać w szafce. Postaram się was nadrobić:) Buziaki

hej :d ja dzis bylam u poloznej :) fajna babka odpowiedziala na pare pytan w razie W moge dzwonic :) zapisalam sie na kurs rodzenia i powiedziala ze moge tez na joge, i na cwiczenia ale narazie zostaje przy kursie. powiedziala tez ze jak bede chciala to po porodzie bedzie przychodzic przez 8 tyg dogladac mnie i dzieciatko a najlepsze jest to ze wszytsko pokrywa kasa chorych :-) to mi sie najbardziej podoba :)
pytalam sie o basen bo chcialabym chodzic ale sie brzydze i boje ze cos zalapie to powiedziala ze mam wziazc malego tampona i pomaczac w naturalnym jogurcie i wlozyc albo kilka kropel lawendy.....pierwsze slysze hihi ciekawe czy pomaga :p

dziewczynki wrocilam z usg

jestem szczesliwa
509.gif

juz na 100% dziewczynka
xx_brawa_01.gif

tym razem pokazala sie jak ta lala
xx_brawa_01.gif

gin powiedzial ze juz moge szalec po sklepach z rozowym

widac bylo ze jest dumny z siebie ze udalo mu sie zaplanowac plec

wieczorkiem wstawie zdjecie pipulki na watek o usg

Asteria mozesz dopisac moja Hanie na pierwsza strone

dziewczynki wrocilam z usg

jestem szczesliwa
509.gif

juz na 100% dziewczynka
xx_brawa_01.gif

tym razem pokazala sie jak ta lala
xx_brawa_01.gif

gin powiedzial ze juz moge szalec po sklepach z rozowym

widac bylo ze jest dumny z siebie ze udalo mu sie zaplanowac plec

wieczorkiem wstawie zdjecie pipulki na watek o usg

Asteria mozesz dopisac moja Hanie na pierwsza strone

Juz:) gratuluje;)

reklama
hej :d ja dzis bylam u poloznej :) fajna babka odpowiedziala na pare pytan w razie W moge dzwonic :) zapisalam sie na kurs rodzenia i powiedziala ze moge tez na joge, i na cwiczenia ale narazie zostaje przy kursie. powiedziala tez ze jak bede chciala to po porodzie bedzie przychodzic przez 8 tyg dogladac mnie i dzieciatko a najlepsze jest to ze wszytsko pokrywa kasa chorych :-) to mi sie najbardziej podoba :)
pytalam sie o basen bo chcialabym chodzic ale sie brzydze i boje ze cos zalapie to powiedziala ze mam wziazc malego tampona i pomaczac w naturalnym jogurcie i wlozyc albo kilka kropel lawendy.....pierwsze slysze hihi ciekawe czy pomaga :p
Lekarze często zalecają na basen tampon w jogurcie - nie tylko w ciąży :) tampon zabezpiecza, by tam nic nie wpłynęło a jogurt dodatkowo chroni przed zakażeniem, bo ma te "dobre bakterie" to tak po krótce...
Jak Wam minął dzień??

Ps szkoda, że u nas kasa chorych nie jest taka hojna ;)

Beatka gratuluję - u nas jak będzie dziewczynka to też chyba Hania :)

Do góry