Anastazzja nie czuję jeszcze nic i też strasznie bym już chciała .... raz tylko 12.08 poczułam jak siedziałam takie jakby bulgotanie, jakby mi się maleństwo przewracało w brzuchu - fikało koziołki raz i za minutkę znów, ale w sumie nie wiem czy to to - bo wiecej tego nie poczułam... chcę już kopniaków - takich porządnych!!!Alka czujesz już ruchy?? bo ja się doczekać nie mogę smyram brzuch, gadam do malucha i cisza uparciuch mój nie chce się ujawnić
reklama
Anastazzja nie czuję jeszcze nic i też strasznie bym już chciała .... raz tylko 12.08 poczułam jak siedziałam takie jakby bulgotanie, jakby mi się maleństwo przewracało w brzuchu - fikało koziołki raz i za minutkę znów, ale w sumie nie wiem czy to to - bo wiecej tego nie poczułam... chcę już kopniaków - takich porządnych!!!
Jej, ja też nic nie czuję... staram się nie martiwć, bo w książce do której zaglądam "w oczekiwaniu na dziecko" jest napisane, że wszystko w ciąży jest nijako sprawą indywidualną, a z nami kobietami tak już jest. Wszystkie znaki na ziemi i niebie, a także badania :-)wskazują, że ciąża, ale dopóki nas małe nie kopnie i kopać regularnie nie zacznie, to nie uwierzymy
Anastazzja
Fanka BB :)
Alka ja tam samo bulgotania mam, ale zastanawiam się czy to nie moje jelita a kiedy wizytę masz?
kurczę....dzwonię po salach i wszędzie termin na 4 sierpnia jest pozajmowany....oprócz jednego miejsca, gdzie cały sierpień mają wolny...ale to chyba dobrze nie świadczy o miejscu
kurczę....dzwonię po salach i wszędzie termin na 4 sierpnia jest pozajmowany....oprócz jednego miejsca, gdzie cały sierpień mają wolny...ale to chyba dobrze nie świadczy o miejscu
Anastazzja
dokładnie
a co macie dziś na obiad? bo ja czekam do 11:30 i lecę do baru mlecznego sobie coś kupić, bo w brzuchu mi już burczy
a co macie dziś na obiad? bo ja czekam do 11:30 i lecę do baru mlecznego sobie coś kupić, bo w brzuchu mi już burczy
Ostatnia edycja:
Ej no kurcze.
Nie wiem co tam siedzi. Ale siedzi i się rusza. Ale doktor dziś siedział w innym gabinecie i miał strasznie słabe usg. Powiedział, że możemy podglądnąć ale nie obiecuje. No i nic nie wiem.
Za 2 tyg idę na połówkowe.
No i pokazałam mu wyniki badań krwi i moczu i mam lepsze niż poprzednie, kwasu foliowego nie muszę już brać i żadnych witamin też nie muszę, bo nie potrzebuję.
Nie wiem co tam siedzi. Ale siedzi i się rusza. Ale doktor dziś siedział w innym gabinecie i miał strasznie słabe usg. Powiedział, że możemy podglądnąć ale nie obiecuje. No i nic nie wiem.
Za 2 tyg idę na połówkowe.
No i pokazałam mu wyniki badań krwi i moczu i mam lepsze niż poprzednie, kwasu foliowego nie muszę już brać i żadnych witamin też nie muszę, bo nie potrzebuję.
fazerkamm
Witam Mamuśki
Kurczaczek_k trzymam kciuki by wszystko było ok!! i gratuluję bardzo bardzo mocno dwóch kreseczek :-)
Kurczaczek_k trzymam kciuki by wszystko było ok!! i gratuluję bardzo bardzo mocno dwóch kreseczek :-)
reklama
ona_ona
Kurczaczek, gratuluję i życzę powodzenia;-)
Beatka, gratuluje córeczki;-)
a tak poza tym to witam wtorkowo:-)
Ciężko było nadrobić cały weekend, ale nie pojawiałam się bo chciałam weekend spędzić z Miśkiem, bo do czwartku wieczora znowu będę sama;( ale za to od piątku tydzień wakacji nad wodą i całkowity relaks:-)
buziaczki dla Mamusiek i Dzieciątek w brzuszku;-)
Beatka, gratuluje córeczki;-)
a tak poza tym to witam wtorkowo:-)
Ciężko było nadrobić cały weekend, ale nie pojawiałam się bo chciałam weekend spędzić z Miśkiem, bo do czwartku wieczora znowu będę sama;( ale za to od piątku tydzień wakacji nad wodą i całkowity relaks:-)
buziaczki dla Mamusiek i Dzieciątek w brzuszku;-)