reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie , kochane jesteście ale Ja i tak sie uspokoje jak zobaczę bijące serduszko maleństwa jutro !!!!!!!!!
wzięłam sie za placek aby tak nie myśleć, biszkopt w piekarniku i jestem w szoku ze tak super wyrósł aż sie wylewa prawie z tortownicy :szok: oby tylko nie opadł !!!

Elizabeth witaj milo cie widziec... moze powiesz o sobie cos wiecej:)

Jestem od 3 lat żoną, od dwóch mamą.Pierwsze dziecko Adasia udało nam się stworzyć w pierwszym cyklu.Ciąże miałam prawie idealną,żadnych mdłości,bóli.Czułam się super.Synka urodziłam po 4 godz. od przyjazdu do szpitala.Dobrze wspominam ten poród(nie licząc bólu ale nie było aż tak źle)
Teraz chcieliśmy spróbować "ustrzelić " dziewczynkę,Przytulaliśmy się 2 dni przed owul.I udało nam się w pierwszym cyklu.Wczoraj miałam termin @.Zrobiłam test i 2 kreski.Teraz modle się aby wszystko było dobrze i ciąża przebiegała dobrze i dzidzia urodziła się zdrowa.

Elizabeth witaj, a jednak sie udalo???/ super !!!!!!!!!!!
Udało, udało :)

Witaj Elizabeth i gratulacje!
Dziękuje :)

Ostatnia edycja:
Dziękuje Misia-A za słowa otuchy. Niestety, ja trochę się tym martwię. Wyczytałam w jakimś piśmie dla przyszłych mam, że większe prawdopodobieństwo poronienia mają kobiety, które nie wymiotują. I tak jakoś zostało mi to w głowie. Ale obiecałam sobie, że w tej ciąży będę myśleć pozytywnie. Jutro trochę przed wizytą się postresuje, a później mam nadzieję, będę skakać z radości jak usłyszę serduszko maleństwa. Pozdrawiam

Pinezka bardzo mi przykro i tyle mocno

Elizabeth my tez celowalismy na dziewczynke 3-4 dni przed owulka
przez 12mies sie nie udawalo az w koncy zaskoczylo

marcepanek chyba cos ci sie z suwaczkiem stalo
bo wychodzi ze juz urodzilas

Ostatnia edycja:
reklama
Beatka ja już po porodzie mogłam biegać ,a rodziłam po raz drugi SN. Na stwierdzenie że to bliźniaki nieco za wcześnie by było. A trzeci bobas bo mam już synka Maciusia dwa i pół roku ,córcie Nikole dwa miesiące i jeden tydzień no i teraz kto wie ;-)
Mi lekarka powiedziała ,że jestem stworzona do rodzenia ;-) bo ani nie popękałam ani nie cieli i to dwa razy ;-)

Do góry