reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

panna.nikt ,słuch to nie tak szybko, najpierw wykształca sie zmysł dotyku a dokładnie ok 9 tyg ciazy !!!!!!!!

reklama
Witajcie :) Ja tak jak moje kolezanki jestem styczniówka 2011 :) Serdecznie wam gratuluję :) Życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Witam sie po poludniowo...ja juz dzis po trzeciej kawce,pracy i w trakcie nadrabiania, bo widze, ze od wczoraj to sie tu dos sporo wydarzylo, przede wszytkim chcialabym sie przywitac i pogratulowac NOWYM STYCZNIOWECZKA 2012...DZIEWCZYNY rozgosccie sie :tak:

Witajcie dziewczyny
Przyszlo mi sie pozegnac z wami, u mnie wczoraj wystapilo krwawienie , bylam dzisiaj na ostrym dyzurze i prawdopodobnie poronienie albo ciaza pozamaciczna jeszcze nie wiadomo dzisiaj wieczorem mam dostac wyniki :-(
Zycze wam spokojnych 8 miesiecy, szybkich i bezbolesnych porodow i zdrowych maluszkow.

pinezka a ja trzymam kciuki ,żeby się okazało ,że jednak wszystko jest dobrze!!! Ja miałam krwawienia potem długie plamienia w każdej ciąży i popatrz dwójka dzieci na świecie. Za Ciebie i fasolkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamuśka23 ja uwielbiam dzieci i może szok w moim przypadku jest dlatego ,że chciałam następne ,ale nieco później. Mój T nieco inaczej zrozumiał bo uznał moje ZASTANOWIĘ SIĘ za zgodę...A wszystkie dzieci były zawsze u nas planowane ,tyle że teraz mój mąż sam zaplanował i czuje się przez to trochę oszukana... dobra nie drążę bardziej bo jeszcze głupie myśli mnie najdą.

kiniadanio musisz wyluzować przeszłam ciąże w UK z której mam synka. Jest ciężko jeśli chodzi o prowadzenie tam ciąży ,ale takie zamartwianie się może zaszkodzić Twojemu maleństwu. A tego chyba nie chcesz prawda? Staraj się odpoczywać najwięcej jak się da i może jeśli masz kogoś w PL poproś o przesłanie Luteiny nie zaszkodzi ,a może pomóc.

reklama
Do góry