reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hej mamuski ;)
Ja dzis tez ranny ptaszek- bo wakacje mi sie skonczyly i czas nauke zaczac

anielkaa a śledzie nie są przypadkiem z octem?? bo z tego co ja wiem i mnie informowano to powinnyśmy unikać octu i potraw które zawierają ocet...

hmmmm.... troche o tym myslalam, ale wydaje mi sie,ze dwa sledzie nie zaszkodza od czasu do czasu, tak jak ogorki konserwowe czy papryczka. przeciez ja tego octu nie pije;-)
ewelina-gratulacje solidnych kopniaczkow;)
fazerkamm- gratuluje synusia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
anielkaa no tak w sumie masz rację... ja to troszkę panikara jestem i to może dlatego.. :p
i dziękuję bardzo.. wczoraj jakoś tak nie bardzo zadowolona byłam.. ale dzisiaj po przespaniu się stwierdzam że to fajnie.. śmieję się że synkowi też kiteczki będę robić :p pierwszy prawnuk mojej babci :D bo jak do tej pory to ma 6 wnuczek :-)

fazerkamm gratuluję synusia

anstazzja miło, że już wróciłaś do nas, mam nadzieję, że te trudne i smutne chwile przetrwałaś dzielnie! ściskam Cię mocno

marciaa jak Twoja wczorajsza wycieczka - miło zobaczyć ludzi co ???

a tak w ogóle dzień dobry mamuśki

Witam się i ja! Widzę, że dziś dzień laboratoryjny :) Ja też właśnie wróciłam z pobrania krwi. To niesamowite, ale ta muzyczka naprawdę działa! Żeby troszkę urozmaicenia dzieciowi zafundować, zamierzam wyrwać się dziś na moment do Empiku i kupić płytkę Możdżera...

reklama
Witam dziewczęta,
dzień mnie nie było i teraz zamiast pracować nadrabiam co naskrobałyście. Skoro ta muzyczka działa, to z chęcią ją włącze wieczorkiem, może i moje małe wkońcu się ujawni.
Miłego dnia.

Do góry