reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
ja na komary kupiłam jakiego Agenta w superpharm kiedys, bo byla w promocji. I działa. Dziś grabiłam ogródek i żaden się na mnie nie połasił. Choć przed spryskaniem się gryzły jak szalone.

A na obiad dziś kukurydza :) pomysłowo, wiem:) a bardzo ambitnie. hehe

wysiadłam dzisiaj z autobusu, bo zrobiło mi sie niedobrze.. sprytnie stwierdziłam, że jak na chwile usiąde i wezmę parę głebokich oddechów to mi przejdzie, ale po pierwszym wdechu miałam sprint w krzaki no i nie zdążyłam dobiec:D nie ma to jak zwymiotować przy przystanku z tłumem gapiów:D

bylam u lekarza i zbadal mocz okazalo sie ze jest ok, a bole brzucha pochodza od tego ze wszytsko rosnie i sie rozciaga, talko aukrat czemu ja musze tak mocno to odczowac i zwijac sie z boolu?? i lekarz dal mi namiary na polska polozna i mowil zebym sie skontaktowala z nia bo jego zdaniem jest mi potrzebny ktos kto mi wszytsko wyjasni i do kogo w razie w bede mogla zadzwonic...aha i powiedzial i ze musze zrozumic ze ciaza to nie choroba :baffled: hmm ja wcale tak nie uwazam....ale i tak sie ciesze z tej polskiej poloznej :)

reklama
Do góry