reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

www.brioko.pl zobaczcie to :)

tirmamisu ja tez mam problemy powoli ze snem ale to normalka w ciazy :) i te sny głupkowate

A Ty jak się czujesz dzisiaj?

Ch_aga można wziąść pyralginę zamiast kolejnego paracetamolu... ona powinna pomóc... mój gin zezwala, a po porodzie też aplikują przeciwbólowo zastrzyki lub tabletki z pyralginy nawet przy karmieniu bejbusia....

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazzja - przykro mi :(:(:(

Dzień dobry stycznióweczki.... Dziś miał być piękny dzień więc gdzie to słońce ??
Siedzę w pracy i zastanawiam się właśnie nad imieniem dla ludzika.... Jakoś żadne nie jest mi bliskie choć niby jakieś tam pomysły są.... W ogóle ciężko jest mi sobie wyobrazić, że taki mały brzdąc będzie w domu... Wystarany, wyczekiwany.... a ja się zastanawiam dziś czy się do niego przyzwyczaję, a przede wszystkim czy sobie poradzę - chore co ??

Cześć! Anastaazja wyrazy współczucia.

Młody dzisiaj od rana u dziadków a ja trochę sprzątam, trochę pogotuję, myślałam,że się też wyśpię, ale coś nie mogę. Jak się człowiek już przyzwyczai do rannego wstawania, no to cóż...

Miłego dnia!

Tiramisu dzięki dobrze :-) już jest o niebo lepiej. Plamie ale nie mocno - nie myślę o tym

Alka z czasem jak dzidzia będzie w domu to się poznacie. Ja się bałam zostać pierwszy tydzień z małym sama ale w sumie niepotrzebnie :-)
Za to teraz mi się wszyscy pytają czy się boję jak to będzie z dwójką. W ogóle nie mam obaw :-) Będzie wesoło i dużo roboty ale fajnie :)

własnie zmierzyłam sobie ciśnienie z ciekawości i mam 120/78 a puls 112. Tez tak sie Wam zdarza...czytam i czytam i niby normalne ze jest podwyzszone ale zawsze ALE:p

Ostatnia edycja:
Anastazja bardzo mi przykro :(
ja wlasnie wstalam zjadlam i uciekam na zakupki....a tak pozatym wkrecil mi sie jakis film ze cos nie tak z dzidzia wrrr jak ja tego nie lubie.

Hej kochane:) Ja zazdroszczę tym co mają apetyt... ja większość jedzenia wciskam na siłę do siebie boję się czy bejbi ma z czego rosnąć....
Ja też mam dziś wizytę u lekarza i usg:)
Anastazzja Przykro mi musiałaś być z nią już związana a do tego samej ją znaleźć... przykre... Trzymaj się...
Alka Ja też mam takie obawy czy sobie dam radę...

Dziewczyny a mam pytanie urosły wam już piersi (dużo)?

Ostatnia edycja:
mazia ja tez tak jem bo jem i slinka na nic nie cieknie no jedynie poza rybą w occie ktorej się boję zjeść

malutka jak poczujesz ruchy to nie bedziesz sobie wkręcac. Złe myśli na bok < i kto to mowi he he>

idącym dziś do lekarza powodzonka i trzymam &!

No mój lekarz przyjmuje od 15 no ale nie mam godziny ustalonej.... Wchodzisz jak przyjdziesz...
Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak że nie mam za dużych piersi i na razie to mi w ogóle nie urosły nie wiem czy wszystko ze mną ok. nie będę mieć problemów z karmieniem... co myślicie? ...

reklama
oj a Wy już na nogach :p my dopiero się zwlekłysmy :D

a ja chciałam się pochwalić wczorajszym mega kopniakiem :D a wygięłam się w pół,coś cudownego :D wiem,że już wszystkie macie to za sobą ale u nas to pierwszy i nie zapomniany :D

Do góry