reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
KinioDanio też trzymam za Was kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Myslę, że to naprawdę mogą być skłonności rodzinne. Ja delikatnie krwawiłam przy pierwszej ciąży może z 2 razy i też leciałam beta hcg robić, ale okazało się, że było szczęśliwe zakończenie, nawet pracowałam do końca ciąży, więc postaraj się myśleć pozytywnie.

Witaj Elizabeth i gratulacje!

nie moge zasnac nerwy mam za duze, taki niepokoj ze to czym cieszylam sie moze ot tak zniknac z mojego zycia, nie wiem jak sobie poradze jak bedzie zle, przytlacza mnie mysl ze nie znam tego malenstwa i moge nie poznac go nigdy, BOJĘ SIĘ

Dziewczyny, ja również wiem, że łatwo mówić... ale ja bardziej od czegokolwiek w tej chwili boję się stresu. Że to przez moje zdenerwowanie, stres i obawy coś może pójść nie tak... Melisa (o ile można pić w ciąży :sorry: już sama nie wiem, nasłuchałam się co można, czego nie i teraz przesadzam pewnie :tak:) i pójść spać. A, i jeszcze przytulenie do faceta pomaga. Przynajmniej mnie pomaga.

(Swoją drogą- znów się ostro pokłóciliśmy :baffled: ile jeszcze można? :-()

chcialabym juz wiedziec co jest, czy mam sie bac , czy moge byc spokojna o moje malenstwo, powiem wam szczerze ze mimo tego ze nie znam tej istotki ze jej nie widzialam , nie trzymalam to kacham ja nad zycie mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i bede mogla sie cieszyc z bycia mama

Trzymamy wszystkie kciuki, poza tym Ty to Maleństwo kochasz, więc musi być dobrze... A póki nie wiesz czy to coś złego, to i tak nic nie zmienisz.
Strasznie, że tam w UK tak późno się wszystkiego dowiadujesz... :-(

oni maja jakis dziwny system jadac dzis na szpital mialam nadzieje ze od razu wezma mnie na usg i szereg innych badan a tu nie, musze czekac do jutra, znajoma znowu miala sytuacje kiedy wody jej odeszly i pojechala na szpital a tam ja ogladneli i kazali jechac do domu bo za male rozwarcie miala i stwierdzili ze moze w domu spac, dziwny kraj, chociaz plusem jest to ze kwas foliowy, leki i inne witaminy w aptece dostajesz za darmo jak lekarz przepisze

kiniadanio ja rodzilam w Anglii 2 razy
i powiem ci ze ciezko jest zeby przed 12tc cie zbadali
nawet w szpitalu w razie naglego wypadku
bo oni tu nie traktuja ciazy do 3 miesiaca
dla nich ciaza zaczyna sie po 12tyg
dlatego pierwsze badania i usg wykonuja wlasnie ok 12tc
narazie pozostaje nam tylko czekac
musisz duzo nasciemniac i wyolbrzymiac w szpitalu to wtedy moze cie przebadaja
trzymam zeby bylo wszystko dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
przede wszystkim gratuluję Wam fasoleczek!! wszystko będzie dobrze;*

ja co prawda teścika jeszcze nie zrobiłam (miałam zrobić w sobotę rano), ale po przeczytaniu 32 stron coraz bardziej nakręcam się na bejbika i z całą pewnością do soboty z testem nie wytrzymam!!:p trudno:) najwyżej po raz setny kasa pójdzie w błoto:) strasznie ciekawa jestem co jutro test pokaże...jeśli zobaczę dwie krechy to jak bozia da w styczniu zostanę młodą MAMĄ!:)

Do góry