reklama
myszka2607
Fanka BB :)
KinioDanio też trzymam za Was kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Myslę, że to naprawdę mogą być skłonności rodzinne. Ja delikatnie krwawiłam przy pierwszej ciąży może z 2 razy i też leciałam beta hcg robić, ale okazało się, że było szczęśliwe zakończenie, nawet pracowałam do końca ciąży, więc postaraj się myśleć pozytywnie.
Witaj Elizabeth i gratulacje!
Witaj Elizabeth i gratulacje!
KiniaDanio
Początkująca w BB
nie moge zasnac nerwy mam za duze, taki niepokoj ze to czym cieszylam sie moze ot tak zniknac z mojego zycia, nie wiem jak sobie poradze jak bedzie zle, przytlacza mnie mysl ze nie znam tego malenstwa i moge nie poznac go nigdy, BOJĘ SIĘ
Dziewczyny, ja również wiem, że łatwo mówić... ale ja bardziej od czegokolwiek w tej chwili boję się stresu. Że to przez moje zdenerwowanie, stres i obawy coś może pójść nie tak... Melisa (o ile można pić w ciąży już sama nie wiem, nasłuchałam się co można, czego nie i teraz przesadzam pewnie ) i pójść spać. A, i jeszcze przytulenie do faceta pomaga. Przynajmniej mnie pomaga.
(Swoją drogą- znów się ostro pokłóciliśmy ile jeszcze można? :-()
(Swoją drogą- znów się ostro pokłóciliśmy ile jeszcze można? :-()
KiniaDanio
Początkująca w BB
chcialabym juz wiedziec co jest, czy mam sie bac , czy moge byc spokojna o moje malenstwo, powiem wam szczerze ze mimo tego ze nie znam tej istotki ze jej nie widzialam , nie trzymalam to kacham ja nad zycie mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i bede mogla sie cieszyc z bycia mama
KiniaDanio
Początkująca w BB
oni maja jakis dziwny system jadac dzis na szpital mialam nadzieje ze od razu wezma mnie na usg i szereg innych badan a tu nie, musze czekac do jutra, znajoma znowu miala sytuacje kiedy wody jej odeszly i pojechala na szpital a tam ja ogladneli i kazali jechac do domu bo za male rozwarcie miala i stwierdzili ze moze w domu spac, dziwny kraj, chociaz plusem jest to ze kwas foliowy, leki i inne witaminy w aptece dostajesz za darmo jak lekarz przepisze
kiniadanio ja rodzilam w Anglii 2 razy
i powiem ci ze ciezko jest zeby przed 12tc cie zbadali
nawet w szpitalu w razie naglego wypadku
bo oni tu nie traktuja ciazy do 3 miesiaca
dla nich ciaza zaczyna sie po 12tyg
dlatego pierwsze badania i usg wykonuja wlasnie ok 12tc
narazie pozostaje nam tylko czekac
musisz duzo nasciemniac i wyolbrzymiac w szpitalu to wtedy moze cie przebadaja
trzymam zeby bylo wszystko dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i powiem ci ze ciezko jest zeby przed 12tc cie zbadali
nawet w szpitalu w razie naglego wypadku
bo oni tu nie traktuja ciazy do 3 miesiaca
dla nich ciaza zaczyna sie po 12tyg
dlatego pierwsze badania i usg wykonuja wlasnie ok 12tc
narazie pozostaje nam tylko czekac
musisz duzo nasciemniac i wyolbrzymiac w szpitalu to wtedy moze cie przebadaja
trzymam zeby bylo wszystko dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
KiniaDanio
Początkująca w BB
i chyba wlasnie jutro tak zrobie bo mnie niepokoj zabije !!!!!
reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
przede wszystkim gratuluję Wam fasoleczek!! wszystko będzie dobrze;*
ja co prawda teścika jeszcze nie zrobiłam (miałam zrobić w sobotę rano), ale po przeczytaniu 32 stron coraz bardziej nakręcam się na bejbika i z całą pewnością do soboty z testem nie wytrzymam!! trudno najwyżej po raz setny kasa pójdzie w błoto strasznie ciekawa jestem co jutro test pokaże...jeśli zobaczę dwie krechy to jak bozia da w styczniu zostanę młodą MAMĄ!
ja co prawda teścika jeszcze nie zrobiłam (miałam zrobić w sobotę rano), ale po przeczytaniu 32 stron coraz bardziej nakręcam się na bejbika i z całą pewnością do soboty z testem nie wytrzymam!! trudno najwyżej po raz setny kasa pójdzie w błoto strasznie ciekawa jestem co jutro test pokaże...jeśli zobaczę dwie krechy to jak bozia da w styczniu zostanę młodą MAMĄ!