reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
witajcie dziewczyny po mojej długiej nieobecności;-)

nie dam rady niestety wszystkiego narobić, ale postaram się być na bierząco.
Nie było mnie tak długo, ponieważ w nowym mieszkaniu nie miałam internetu, ale wczoraj udało nam się założyć, więc pierwszw co dziś zrobiłam to weszłam na forum.

pozdrawiam gorąco;-)

a co do ubranek itp. to mam ochote już coś kupić, ale wstrzymam się może jeszcze tydzień, bo we wtorek mam wizyte.

witajcie :-)

na polepszenie pogody chyba nie ma szans... lało u nas całą noc... i znowu 8 stopni...

muszę dzisiaj podskoczyć do biblioteki bo nie mam co czytać...

ona_ona fajnie że wróciłaś do nas... u nas coraz weselej bo grono Styczniówek stale się powiększa :-) też mam wizytę we wtorek i już nie mogę się doczekać żeby podejrzeć mojego bąbelka...

zmykam z młodym pooglądać scooby doo bo ciągle mnie woła...

hejka
bylam u gina i wrocilam po 22.
Wiec z dzidzią ok. Zrobił szybkie usgtylko czy serce widać i nic się nie odkleja. Dostalam kolejne dwie luteiny. Nie wie skad to wszystko sie dzieje...jednak normalne to nie jest. Być może mam gdzieś mi się kosmówka odkleja minimalnie i tego nie widać na USG. Nic nie można zrobić. Myśleć pozytywnie no i dalej matka natura zadecyduje. W sumie to srednio sie uspokoiłam.

Marciaa nie ma innej opcji - musi być dobrze tylko się oszczędzaj!!!!!

Jak dobrze, że to już piątek, kiedyś by się powiedziało tygodnia koniec i początek, no ale teraz imprezki wyglądają zdecydowanie grzeczniej :):):)

witam wszystkie mamuse te stare i nowe

od wczoraj napisalyscie dosc sporo wiec tylko rzucilam okiem ( ale nadrobie)
mnie wczoraj dopadl bol glowy i lezalam calutkie popoludnie.

Wpadl mi w oko temat o porodach w Pl i w Grecji. Ja to jednak nie moge narzekac , bo tu w Szwecji porod rodzinny nic nie kosztuje- wrecz namawiaja rodzaca zeby ktos bliski byl przy niej. Znieczulenia tez w ramach ubezpieczenia- gaz rozweselajacy to standart, a nawet sie ostatnio dowiedzialam, ze jest tez opcja hipnozy lub akupunktury.

A teraz biore sie za to co napisalyscie :))

reklama
Do góry