reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

gratuluje :* rozgość sie u nas :)
to twoje pierwsze dziecko ?????
jak sie czujesz? sa objawy jakies?? który to tydz. ??????
Witaj :) Jezeli chodzi o objawi to pobolewa mnie w dole brzucha i piersi, poza tym wszystko ok :) tydzień 5 i 3 dni według suwaczka, którego za potrafie tu wkleić...oswieście mnie proszę jak to zrobić ;) mam jeszcze synka - w sierpniu skończy 4 lata :)

reklama
Gladiolus musisz wstawić ten kod BBC w SYGNATURĘ w ustawieniach i zatwierdzić :)
Kurczaczek a ile sie staraliście o dziecko ???????

A Ja mam juz w środę wizytę, ojjjjjjj boję sie jak pieron, śni mi sie juz po nocach ze idę i okazuje sie ze dziecko znów nie rośnie :((((((( chyba ze do środy wykończę ;((((((((((((
dziękuję :) Dzięki Tobie suwaczki już są ;)
A za wizytę mocno trzymam kciuki i trzymaj sie dzielnie :)

Suwaczki super :)
moje nerwy nic nie pomogą ale jednak obawy są nadal :( bedzie co ma byc, i tyle , wierze ze tym razem sie uda :)
ale pogoda dzis , nie pada ale takie zimno :( nie chce sie az wyjsc :(

mamuska trzymam kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
napewno wszystko jest dobrze
i dzidzia swietnie daje sobie rade :tak:

witam nowe mamy i gratuluje
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif

Ostatnia edycja:
Matko a mnie brzuch rośnie coraz bardziej, tzn puchnę okropnie :((((((((((((( a przeciez nie jem dużo !!!!!!!!!!!!! Pije jedynie dużo wody, wieloryb sie robie i tyle ;(((((((((((( zrobiłam zdjęcie u teściowej wczoraj to sie przeraziłam
beatka dziękuję :*

A powiedzcie Kochane czy tyjecie już? Bo mi jak na razie waga spadła i to mnie dziwi troszkę bo nie wymiotuję, jem normalnie, na słodycze też sobie pozwalam prawie codziennie ;)

Mamuśka23 udało nam się w drugim miesiącu ale na urlopie, więc wakacje pewnie swoje zrobiły ;-)
A na twojej wizycie okaże się że wszystko jest ok, zobaczysz.
Trzymamy kciuki ;-)

Ja przytyłam pół kg ale widać jakbym przytyła ok 5 :szok::zawstydzona/y: a brzuch to jednak sie dziwny zrobił , nie mialam takiego miesiąc temu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no rozumiem jakbym byla w 15 tyg ciązy ale nie w 7 i juz tak wystaje :((((((((((((((((((((((((
Kurczaczek to bedzie super prezent z urlopu :) hehe

Oj tak urlopu to nigdy nie zapomnimy, bo wróciliśmy już nie sami ;-)
Mam tylko jeszcze nadzieję, że będzie jeden skarbek ;-)
Bo teściowa i teściu są z bliźniaków, ale na pierwszy raz tyle szczęścia to nie wiem jak bym ogarnęła ;-)

reklama
za jednym zamachem miałabyś juz dwoje i byłby spokój, :) ja to bym chciała !
Idę sie położyć, mały usypia to ja tez prześpi sie chwilkę, bo tak mnie muli ze czuje ze juz bede wymiotować ;((((((( łeeeeeeeee nie lubię tego:((

Do góry