reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

tiramisu troszkę się opóżniłam bo siedzę nad tym suwaczkiem i mi nie wychodzi,jestem komputerowcem samoukiem i niektóre zreczy przychodzą mi z trudem,za moich młodych lat nie było komp.
jestem w 13tyg i1dzień,na badania prenatalne nie wyraziłam zgody.z tego co wiem dziecko jest zdrowe dobrze się rozwija więc do niczego mi to niepotrzebne inne badania te podts,do zrobienia

reklama
tiramisu troszkę się opóżniłam bo siedzę nad tym suwaczkiem i mi nie wychodzi,jestem komputerowcem samoukiem i niektóre zreczy przychodzą mi z trudem,za moich młodych lat nie było komp.
jestem w 13tyg i1dzień,na badania prenatalne nie wyraziłam zgody.z tego co wiem dziecko jest zdrowe dobrze się rozwija więc do niczego mi to niepotrzebne inne badania te podts,do zrobienia

podaj dzień pierwszy ostatniej miesiączki i prześlę ci suwaczek na priv

szcezrze to na poczatku obawiałam się, że ze wzgledu na mlody wiek nie poradzę sobie, ale teraz jestem bardzo bardzo szczesliwa, i bede robiła wszystko by sie udało.
Od wrzesnia zaczynamy z moim facetem remont przy pokoiku dla malucha, a w przyszłym roku we wakacje planujemy powoli wesele :)

szcezrze to na poczatku obawiałam się, że ze wzgledu na mlody wiek nie poradzę sobie, ale teraz jestem bardzo bardzo szczesliwa, i bede robiła wszystko by sie udało.
Od wrzesnia zaczynamy z moim facetem remont przy pokoiku dla malucha, a w przyszłym roku we wakacje planujemy powoli wesele :)

super:) powodzenia życzę:)

Laura wejdż w ustawienia (masz na górze strony) potem edytuj sygnaturę ( po lewej stronie ekranu będziesz miała i wpisz ten link

i zatwierdź:)

Asteria chodzisz prywatnie do lekarza? z Katowic? możesz mi kogoś polecić?

chodze prywatnie i panstwowo:) prywatnie do dr Macieja Jedzejsko (pracuje w szpitalu w tychach i na Łubinowej w Katowicach:) super facet:) a panstwowo do dr Ziętka (w Rudzie śląskiej) u siebie w przychodni.
Chodź ja zamierzam rodzić w kolejowym szpitalu w Katowicach... POLECAM CI!!!

reklama
chodze prywatnie i panstwowo:) prywatnie do dr Macieja Jedzejsko (pracuje w szpitalu w tychach i na Łubinowej w Katowicach:) super facet:) a panstwowo do dr Ziętka (w Rudzie śląskiej) u siebie w przychodni.
Chodź ja zamierzam rodzić w kolejowym szpitalu w Katowicach... POLECAM CI!!!

ja chyba ponownie będę rodzić w Esculapie w Bielsku przez cc

ale słyszałam że dr Ziętek to bardzo dobry ginekolog

Do góry