u nas znowu parno i zanosi sie na burze. Młody grandzi na dworze
zmykam troche podwychac zapachu z lasku pozniej pojde looknac czy sa grzybki jakies
Marciaa mamy do siebie kawałek a u mnie wciąż pada i pada ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas znowu parno i zanosi sie na burze. Młody grandzi na dworze
zmykam troche podwychac zapachu z lasku pozniej pojde looknac czy sa grzybki jakies
Mój cieszy się z auta wywrotki albo super jest takie auto, które może sam pchać, albo w nim siedzieć, tylko to był prezent i nie wiem niestety ile kosztował. Jest dobry dla dziecka, które stawia pierwsze kroki. Bardzo lubi też wszelkie grająca książeczki.Myszka 2607 widzę że masz rocznego synka. Pdpowiedz mi proszę co można chłopczykowi na roczek kupić tak do 100 -150 zł. dzięki
i u mnie dzis cisza jak makiem zasial. maly sie nie odzywal jakos i ja juz w panice... ale u mnie panika jest stanem naturalnym ja co jakis czas z roznych powodow panikuje ale nikomu nie mowie by mnie za wariatke nie wzielija czytajac o ruchach, kopniaczkach sama zaczynam panikowac, bo nic nie czuje..... tez zaczynam sie zastanawiac czy mam jeszcze objawy ciazowe i czy mam w sobie malenstwo.....
witam:-)
czuję się potwornie zaraz wracam do łóżka:-(
może się trochę prześpię...
głowa to mi pęka ledwo widzę na oczy, do tego wymiotuje znowu;/ chyba przez ten ból głowy:-(
najgorzej mnie martwi ból brzucha już od przedwczoraj mnie boli, najpierw miałam kłucie takie po pępkiem, a teraz zeszedł niżej i rozchodzi się do boków i do kręgosłupa;/
dzisiaj nie wytrzymywałam rano z bólu aż się popłakałam, ale przeszło trochę.
zastanawiałam sie nad wizytą w pogotowiu, ale to może nic takiego. przeczytałam że może boleć bo wiązadła macicy sie rozciągają. ale nie wiem już wariuje.