reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej dziewczyny.
Pogoda dziś taka, jaką lubię. Pochmurno :) Wczoraj biegłam w czasie burzy do tramwaju - też lubię, aczkolwiek niekoniecznie w śliskich buciczkach po śliskich kostkach chodnikowych.

Wczoraj poprawiłam sobie jeszcze humor wizytą u fryzjera - cena za podcęcie włosów i grzywki 75 zł - zmartwiła troche. U mnie w mieście 5 zł. No ale ok. Machnęłam ręką:)

Laski, nie mogę się doczekać stycznia. Pomimo tego, że naczytałam się i nasłuchałam, że poród, że boli, że ja ohoho - chcę już styczeń :)

W nocy spać nie mogłam, bo UWAGA!! martwiłam się, jakie ja buty na zimę kupię jak będę mieć spuchnięte kostki!! :-D Chyba posiedzę na allegro :)

Marciaaa, współczuję nocnych akcji z deszczem. U nas wczoraj po południu była straszna burza. Chmury, które nadciągały nad miasto, wyglądały jak scena z Dnia Niepodległości :/

GoskaRW, witaj w klubie. Ja też nie mogłam spać. Wymyśliłam sobie, ze poleżę i poczekam - może poczuję maleństwo. Nic nie poczułam i zaczęłam schizować, czy wszystko jest ok. :( Dziś od rana zastanawiam się, czy na pewno się czuję jak w ciąży i czy brzuch mi nie zmalał jakimś cudem... Chyba już za długo sama siedzę, a M wraca dopiero w sobotę wieczorem...

Gośka Ty to jednak dziwna jesteś :):) hihi lubisz pochmurną, deszczową pogodę... a kiedy wszystkie biegamy po allegro oglądając wózki, łóżeczka itp to ty martwisz się butami na zimę :-D:-D wywołałaś uśmiech na mojej twarzy w ten szarobury dzień - dziękuję :-)

Gośka Ty to jednak dziwna jesteś :):) hihi lubisz pochmurną, deszczową pogodę... a kiedy wszystkie biegamy po allegro oglądając wózki, łóżeczka itp to ty martwisz się butami na zimę :-D:-D wywołałaś uśmiech na mojej twarzy w ten szarobury dzień - dziękuję :-)

Alka1106 co ładnego wypatrzyłaś dla dzidziusia na allegro? pochwal się:)

witam, a ja mam fajne buty na zimę, takie rozchodzone trapery, trudniej będzie się zaopatrzyć w kurtkę, trochę szkoda mi kasy na coś obszernego bo mam nadzieję, że później będę znowu szczuplutka
wczoraj byłam w zoo i złapała mnie popołudniowa burza, spodnie miałam tak przemoczone, że ważyły prawie 100kg, wieczorem zjadłam dużo czosnku i mam nadzieję, że to powstrzyma przeziębienie, w poniedziałek jadę na urlop w Bieszczady i chcę być zdrowa, pozdrawiam, i nie mogę doczekać się wyjazdu
Ja jeszcze niczego dziecku nie kupiłam

Alka1106 co ładnego wypatrzyłaś dla dzidziusia na allegro? pochwal się:)
tiramisu sporo ładnych rzeczy, ale jeszcze nic konkretnego nie mam upatrzonego.. wchodzę oglądam łóżeczka, mebelki, wózki, ubranka, pierdołki ... póki co powstrzymuję się od nieco konkretniejszych wyborów.... może po usg gen jak będę spokojniesza to coś poszukam, zapiszę i pokażę :)

tiramisu sporo ładnych rzeczy, ale jeszcze nic konkretnego nie mam upatrzonego.. wchodzę oglądam łóżeczka, mebelki, wózki, ubranka, pierdołki ... póki co powstrzymuję się od nieco konkretniejszych wyborów.... może po usg gen jak będę spokojniesza to coś poszukam, zapiszę i pokażę :)

A to owocnych i przemyślanych wyborów życzę:)

A proszę, proszę :) do usług :)

zmp - Bieszczady - to właśnie moje rodzinne strony. Zazdroszczę wyjazdu. Chyba muszę namówić małżonka, żebyśmy odwiedzili swoje domy w końcu :)

reklama
Do góry