reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

witam z rana:D

ja już po śniadanku:) zaraz się będę musiała ubrać, bo kolega po mnie przyjdzie;) dziś o 16 mam genetyczne...3majcie kciuki:):)

Alka;) już niedługo i Ty będziesz....ja we wtorek mówiłam lekarce, że do czwartku zwariuję, a ona mi mówiła, że szybko zleci i miała rację:p za 5 godzin zobaczę mojego dzidziusia:D po ponad miesiącu niewidzenia go:)

Gośka masz rację....co z butami...całe szczęście, że moja mama ma ogromne problemy z nogą (miała różę, stopa i kostka nigdy nie wróciła do normalnych rozmiarów, więc może jej coś zakoszę:D) powiem Ci, że są firmy, które produkują buty na większą tęgość stopy:) jak chcesz mogę się dowiedzieć mamy o ich dokładne nazwy:) bo teraz niestety nie pamiętam...;/

zmp...a nie masz od kogo pożyczyć? moja mama (która jest dość szczupła jak na swój wiek, chociaż nie należy do patyczaków, ale nosi 40, czasem 38) kupiła sobie na zimowych przecenach płaszczyk w zarze taki odcięty pod biustem i rozkloszowany:) więc pewnie go będę nosić zimą:)

reklama
Anastazzja spoko, na allegro wypatrze jakieś jednorazówki zimowe tanie. Przepatrzyłam już mniej więcej i pewnie kupię jakieś botki. mam jeszcze czas :)
Noi za płaszczem też muszę popatrzeć i też takie właśnie odcięty pod biustem będę chciała kupić. Taki grzybek :)

niestety muszę sama coś kupić, może w sklepach z odzieżą używaną coś znajdę, wolę płaszcz bo ja lubię długie, takie co zakrywa tyłeczek i w tramwaju mogę usiąść na zimnym siedzeniu
ja jutro odbieram wyniki testu podwójnego i troszkę mnie to stresuje, ale wytrzymam, mogłam odebrać już od wtorku ale wolę przy okazji wizyty lekarskiej, bałam się, że sama zacznę szukać w internecie tych norm i wpadnę w panikę jak coś będzie nie tak, a do tego lekarza mam zaufanie

Dziołchy nie panikujcie- nie wszystkim stópka rośnie. Ja chodziłam poprzednią ciążę w swoich normalnych butach- a rodziłam pod koniec grudnia. Zamiast kurtki pożyczyłam od szwagra ciepły polar i tak sobie tuptałam;-)
anastazja- żebyś się nie zdziwiła, ja też nikomu nic nie powiedziałam, w październiku wróciłam na uczelnie- też juz byłam jakoś około 22 tygodnia.... i nikt się nie zorientował:-D Prowadzący do końca prawie nie wiedzieli- ale to dlatego że u nas na uczelni latamy w fartuchach więc mniej było widać. Zorientowali się tak 3 tyg przed porodem
Kciuki zciśniete.
Marcia- ale fajny chłopczyk! Lidka dziś podobnie wyglądała, tylko ona jeszcze łapki po łokcie całę w wodzie bo musiała kału że dobrze wymieszać
Alka- owocnych poszukiwań!
Ja dziwak jestem bo mnie nie ciągnie do zakupów, poszukiwań. Nawet nad imieniem jeszcze nie myślimy. Ja cały czas się boję i poczekam do końca ciazy z zakupami

A u mnie dziś duszno i słońce pali, siedze w domu bo na podwórku nie ma czym oddychać. Wieczorkiem suniemyy do szwagierki pomóc w przygotowaniach do chrztu jej synka.

Pola nie jestes sama w panice malej.... ja czytajac o ruchach, kopniaczkach sama zaczynam panikowac, bo nic nie czuje..... tez zaczynam sie zastanawiac czy mam jeszcze objawy ciazowe i czy mam w sobie malenstwo..... jakos zacicho i zaspokojnie u mnie.....
chyba otworze allegro i poszukam butow na zime, pzynajmniej czyms sie zajme ;)
pozdrowionka z pochmurnej warszawki

srodek lata i buty na zime :-D
ja sobie troszke poczekam:-D

u san spokojnie Wojtaszek jak aniołek zaraz jak skonczy jeść zostanie oddelegowany do pokoju spac:) już dawno nie był taki kochany:-)

ja dziś na obiad mam zamiar zrobić spagetti?

reklama
srodek lata i buty na zime :-D
ja sobie troszke poczekam:-D

u san spokojnie Wojtaszek jak aniołek zaraz jak skonczy jeść zostanie oddelegowany do pokoju spac:) już dawno nie był taki kochany:-)

ja dziś na obiad mam zamiar zrobić spagetti?

a to sobie troszkę odpoczniesz...

u mnie dziś pieczone nóżki z kurczaka, ziemniaczki i mizeria...

a jak tam Twoja głowa? lepiej dzisiaj?

Do góry