reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Właśnie odebrałam wyniki badań...
i nic z tego nie rozumiem!
poszłam sama bez nikogo kto zna hiszpański i teraz mam . pani pielegniarka cos pokazywała mi na tej kartce z wynikami ale nie rozumialam;/

a teraz strasznie sie denerwuje bo moje przeczucie mowi mi ze cos jest nie tak:-(
kochane moze wy byscie cos poradzily?
moze jakas poda normy w tych wynikach.
ja moge wszystko wypisac jak jest na kartce tylko pomozcie blagam:-(
nie chce siebie i dzidzi nie potrzebnie stresowac!

reklama
Mami...myślę, że najlepiej będzie jak pójdziesz do najbliższej apteki..tam powinni Ci przetłumaczyć na angielski...:) możesz też mi wysłać w wiadomości wszystko co tam jest napisane, a ja do jutra rano mogę Ci to wytłumaczyć, bo zaraz wychodzę do lekarki wychodzę i nie będzie mnie do późnej nocy, bo jadę do rodziców;> ale myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest pójść do apteki:) ewentualnie podejdź nawet do policjanta na ulicy czy jakiejś młodej osoby:) oni są chętni do pomocy:)

Ostatnia edycja:
Anastazzja moj dziec lubil zupki i wszytsko lubil :) do momentu buntu dwulatka. teraz jest juz " duzi" i ma wlasne zdanie :)
Mami91 a czego to wyniki? moczu i krwi? moze masz jakas bakterie w moczu albo moze za niskie zalazo. to sprawdz na spokojnie. ja niestety nie z sluzby zdrowia wiec moja wiedza ogolnikowa.

Maryś:D hahaha....no tak:D w końcu dwa lata to poważny wiek:p nie ma co nawet dyskutować:p:p

edit: spadam do lekarki:) 3majcie kciuki:)

Ostatnia edycja:
Anastazzja moj dziec lubil zupki i wszytsko lubil :) do momentu buntu dwulatka. teraz jest juz " duzi" i ma wlasne zdanie :)
Mami91 a czego to wyniki? moczu i krwi? moze masz jakas bakterie w moczu albo moze za niskie zalazo. to sprawdz na spokojnie. ja niestety nie z sluzby zdrowia wiec moja wiedza ogolnikowa.

wyniki sa z krwi robione.

wyniki sa z krwi robione.

Hej hej.
U mnie na obiad dziś kotlety z kurczaka, fasolka i mizeria.

Wczoraj z powodu wizyty u gina i obejrzeniu dzieciątka zjadłam...makaron z kurczakiem w sosie z sera pleśniowego. NIby z mleka pasteryzowanego..Mam nadzieje ze nic nam nie bedzie.
Jecie może wędliny? Bo ja mam obok bazarek i tam jest sklep z przepysznymi wedlinami i ja lubie takie wedzone, i nie wiem czy moge.. Mogę?

mami91 to sprawdz hemoglobine najpierw
anastazzja :) z takim buntownikiem trudno dyskutowac. ale skubany surowki i warzywa tak to je, ale zupy bedzie marudzic, bo to nie to ze on jej nie zje, on tak ja je ze az mi ciezko na to patrzec :) bo sie wydaje ze mu w buzi az rosnie ta zupa. no to sumienie mi nie pozwala go meczyc tymi zupami.
trzymam kciuki
Jecie może wędliny? Bo ja mam obok bazarek i tam jest sklep z przepysznymi wedlinami i ja lubie takie wedzone, i nie wiem czy moge.. Mogę?
a czemu miala bys nie modz? jedz wszystko na co masz ochote, tylko w rozsadnych ilosciach. po porodzie przyjdzie czas na zastanawianie sie co wam zaszkodzi a co nie.

Ostatnia edycja:
Mami wpisz tu te wyniki, popatrzymy coś może, i nie denerwuj się

Gośka no chyba można, surowizny żadnej nie można
choć słyszałam żeby łososia wędzonego unikać

reklama
Do góry