reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Lacadima, Marciaa ma tydz później chyba. Ma 12 tydz..

A ja dziś wybywam nad wodę. Znacie może jakieś miłe miejsce niedaleko Warszawy z wodą, oprócz Zegrza. A jeśli już Zegrze to gdzie? Muszę gdzieś jechać odetchnąć. I popływać na otwartej wodzie...

A jutro na 9:00 - USG!

reklama
Witam dziewczyny po nie obecności... Witam nowe mamy:) Strasznie ciężko będzie was nadrobić.... :-( Ale się postaram:-) Jak samopoczucie kochane?;-)

witaj mazia91 :)

samopoczucie wspaniałe:D nie wiem dlaczego,bo powinno dzisiaj skłaniać do refleksji...kolejny rok za mną...coraz bliżej trzydziestki :D miłego dnia życzę :)

GosiaRW,Zegrze to wspaniała sprawa.uwielbiam to miejsce,byłam w zeszłym tygodniu :) tylko coś woda się popsuła bo straszliwie brudna była,ale wszystko do przezycia :D

o to widzę, że jutro wizyty sie posypią, ja mam na 8.45 i to genetyczne, bo poprzednie było z falsstartem :)
a ja dziś nień zadumy mam, mój mąż jakoś zaczyna naciskać żebym przyjechała do Belgii pod koniec ciąży i tam rodziła ....
hmm teraz muszę się rozeznać czy w ogóle chcę i jakie są tam warunki i ile za to zapłacę (mam co prawda ubezpieczenie przy mężu)
na początku ciąży podchodziłam neutralnie do tego pomysłu a teraz zaczynam się bać

witam panie;-)
a ja choruje ;/;/
pęcherz chory mam:-(
infekcja pochwy ;-(
do tego opryszczka sie ujawniła po pół roku spokoju i węzły chłonne mnie bolą i spuchnięte sĄ:-(
do tego wczoraj normalnie cały dzień przespałam jestem wycieńczona:-(
ja chyba umieram !!!

i do tego strach o dziubaska w brzuszku czy moje choroby na niego nie wpłyną;/
posiekać się idzie.

Mam nadzieje że u was wszystko dobrze:-)

Miłego dnia!

lacadima ja termin mam na 20 styczen z OM
z USG mam na 19 styczen
ale to mimo wszystko blisko twojego

ja w piatek 22 lipca mam usg bedzie to 14 tc
moze mi sie dzidzius pokaze i gin cos sprobuje wywnioskowac
bardzo licze na coreczke tym razem
ktora oczywiscie planowalismy :tak:

Mami91 Na infekcję pęcherza polecam sok żurawinowy, ja w 8 tygodniu też złapałam infekcję. Piłam mnóstwo wody z sokiem żurawinowym takim nie słodzonym naturalnym- tak około 3 litrów dziennie. Dodatkowo musiałam brać jakieś tabletki dopochwowe bo przyplątały mi się drożdże. :no:
Teraz dalej pije 3 litry (woda, soki i herbata łącznie) chociaż nie odczuwam pragnienia, ale moja lekarka mówi że trzeba dbać o pęcherz i nerki. Kawę mi wyłączono z diety ze względu na ciśnienie. :sorry:
Dziś rano się troszkę wystraszyłam bo miałam lekkie zawroty głowy, pokój mi zaczął krążyć jak po zejściu z karuzeli. Ale na razie przeszło.:happy:

panna.nikt Trzymaj się, wiem przez co przechodzisz bo sama w zeszłym roku poroniłam w 6 tygodniu. Ale teraz mam nadzieję, że się uda. Na razie u mnie jest ok ale uczucia strachu nie potrafię się wyzbyć. Trzymam kciuki za twoje dwie kreski tak za jakieś trzy miesiące, bo mnie tak lekarka doradzała aby zrobić chwilową przerwę w staraniach. Pozdrowionka.

reklama
Do góry