reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

panna.nikt- poryczałam się jak durna no.... Pozostaje Ci życzyć powodzenia. Trzymaj sie ciepło!

A ja mam wkur... Byłam wczoraj na usg- 12tyg i 4 dni więc oczekiwałam zbadania przezierności karkowej i kości nosowej, narzadów wew. Lekarz skasował 100 zł i nie zrobił NIC z tyc rzeczy- stwierdził że on się na tym nie zna:szok: W pon dzwonię do swojego gina i jak zdążę się wbić do niego to jadę- 250km w jedna stronę bo ciężko w to uwierzyć ale w moim mieście- miasto kiedyś wojewódzkie nie ma lekarza robiącego takie badania. Wrrr... A ja się boję i nie będę spać spokojnie przez brak tych badań

reklama
Panna.nikt piekne pozegnanie wzruszające...Obyś szybko pochwalila się dwoma kreseczkami
dla Twojego Aniołka
[*] swiatełko

dzis nuda nuda. Wkoncu sie wzielam za sprzedaz wozka. Oby szybko poszedł :-)

Panna - Aniu poryczalam sie, pieknie to napisalas.... Wyrazilas to co mysle za kazdym razem....
Zwiazalam sie z Toba, strasznie mi przykro, ciezko cos powiedziec....
Wysylam swiatelko dla Twojego synka [*], usmiech dla Ciebie i masz u mnie dzisiaj toast..... Zawsze pozostaniesz w moich myslach.... Sciskam i Dziekuje za Twoja sile,ktora mimo wszystko nam przekazalas.... <3 :*

Ja nie znam Ani ale jest mi przykro :( Czytając jej późniejszą wypowiedź uważam że kobietka bardzo dzielna i silna. Powodzenia życzę!

ewelina26k z której części Łodzi pochodzisz? Ja pięć lat temu wyprowadziłam się z Łodzi a mieszkałam tam 30 lat ;) na Widzewie.

panna.nikt bardzo mi przykro, że Ciebie to spotkało, trzymam kciuki za II kreseczki jak najszybciej. Rozumiem Twoją złość w pierwszych momentach po stracie dziecka i podziwiam Twoją siłę, dziś wypiję wino za Ciebie :* tulę wirtualnie

Panna bardzo mi przykro co cie spotkalo
i jeszcze jak patrze ze to twoj trzeci aniolek to lezka mi sie kreci
cale cialo mam w ciarkach
ile ty sie dziewczyno musisz nacierpiec
a mimo tego nie poddajesz sie
trzymam za twoje dwie kreseczki i za silnego dzidziusia tym razem

reklama
Do góry