reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ja czekam na USG. Mam mieć w czwartek o 12:00. I tak cichutko liczę, że już da się określić płeć :)
Tylko wiem, że jak ją poznam, to właczy mi się syndrom wicia gniazda i będę szaleć z zakupami dla maleństwa ;)

A dziś odbieram wyniki krwi i moczu. I udowodnię w końcu mojemu lekarzowi, że nie jest OK.

reklama
Dzien dobry

witam deszczowo...

prosze o trzymanie kciuków bo o 12.40 idziemy na prenatalne. Troszkę się boję...

Dzień dobry!

Trzymam kciuki ! :-) nie boj sie bedzie wszystko dobrze!
hmmm... troche glupio mi pytac, ale czy jakas z dziewczyn mi wytlumaczy co to sa te pranatalne?
w zeszly czwartek mialam badanie krwi prenatalne i niewiem czy to to. a wyniki jutro mam do odebrania. wiec niewiem czy mam juz sie zaczynac bac.

Prosze o pomoc:-) dzieki;-)

Byłam, widziałam i wszystko w porządku. KOść nosowa, kręgosłup, nóżki, rączki, serce bije.
ma 7,8 cm i dziś usg wskazało...17.01 (a normalnie 21/22.01).

Płci jeszcze nie znamy, bo doktor powiedział, że mógłby zaryzykować jakieś stwiedzenie, ale to bez sensu. Przy następnej wizycie powie :)

Gośka z wizyty na wizyty termin porodu według USG sie zmieni.
Mi z Nikosiem wyszło z usg 14 kwiecien a potem 10 i 8 kwietnia. Wedlug miesiaczki mialam 21 marzec a urodzilam 21 kwiecien hehe, niezle co :) Na leb dostawalam jak wszystkie urodziły a ja w dwupaku byłam ale to była wina bardzo nieregularnych miesiączek. Teraz mam ludzka roznice ;) No i super ze badanie ok i fasol zdrowy

Strzyga a co masz z wynikami nie tak?

witam . a ja od wczoraj leze bo mnie brzuch boli tzn podbrzusze...jutro kontrola o 8 rano, moze to nerwy bryy juz nie wiem jak mam lezec....czuje sie paskudnie :(

reklama
przyjac przyjma tylko ze zawsze kreca nosem... wydaje mi sie ze to nerwy ostatnio tez mnie przed wizyta brzuch bolal i poszlam dzien wczesniej na wizyte i bylo wszytsko ok...zreszta nie dziwie sie ze mi zle dzis w nocy snilo mi sie ze stracilam dzieciatko i ze wszyscy a w szczegolnosci tesciowa obwinjaja mnie za to :( heh ja juz powoli powinnam sie chyba leczyc..... albo wyjechac odpoczac od wszystkiego...

Do góry