reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Ja czekam na USG. Mam mieć w czwartek o 12:00. I tak cichutko liczę, że już da się określić płeć :)
Tylko wiem, że jak ją poznam, to właczy mi się syndrom wicia gniazda i będę szaleć z zakupami dla maleństwa ;)

A dziś odbieram wyniki krwi i moczu. I udowodnię w końcu mojemu lekarzowi, że nie jest OK.

reklama
Dzien dobry

witam deszczowo...

prosze o trzymanie kciuków bo o 12.40 idziemy na prenatalne. Troszkę się boję...

Dzień dobry!

Trzymam kciuki ! :-) nie boj sie bedzie wszystko dobrze!
hmmm... troche glupio mi pytac, ale czy jakas z dziewczyn mi wytlumaczy co to sa te pranatalne?
w zeszly czwartek mialam badanie krwi prenatalne i niewiem czy to to. a wyniki jutro mam do odebrania. wiec niewiem czy mam juz sie zaczynac bac.

Prosze o pomoc:-) dzieki;-)

Byłam, widziałam i wszystko w porządku. KOść nosowa, kręgosłup, nóżki, rączki, serce bije.
ma 7,8 cm i dziś usg wskazało...17.01 (a normalnie 21/22.01).

Płci jeszcze nie znamy, bo doktor powiedział, że mógłby zaryzykować jakieś stwiedzenie, ale to bez sensu. Przy następnej wizycie powie :)

Gośka z wizyty na wizyty termin porodu według USG sie zmieni.
Mi z Nikosiem wyszło z usg 14 kwiecien a potem 10 i 8 kwietnia. Wedlug miesiaczki mialam 21 marzec a urodzilam 21 kwiecien hehe, niezle co :) Na leb dostawalam jak wszystkie urodziły a ja w dwupaku byłam ale to była wina bardzo nieregularnych miesiączek. Teraz mam ludzka roznice ;) No i super ze badanie ok i fasol zdrowy

Strzyga a co masz z wynikami nie tak?

witam . a ja od wczoraj leze bo mnie brzuch boli tzn podbrzusze...jutro kontrola o 8 rano, moze to nerwy bryy juz nie wiem jak mam lezec....czuje sie paskudnie :(

reklama
przyjac przyjma tylko ze zawsze kreca nosem... wydaje mi sie ze to nerwy ostatnio tez mnie przed wizyta brzuch bolal i poszlam dzien wczesniej na wizyte i bylo wszytsko ok...zreszta nie dziwie sie ze mi zle dzis w nocy snilo mi sie ze stracilam dzieciatko i ze wszyscy a w szczegolnosci tesciowa obwinjaja mnie za to :( heh ja juz powoli powinnam sie chyba leczyc..... albo wyjechac odpoczac od wszystkiego...

Do góry