reklama
W
Wikiriki
Gość
Macie co nosić moja 9kg ale jak na dziewczynkę też sporo ale ostatnio mało co przybiera jakis zastój ma
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Ja wiem, że musze się przygotować i w te i w te strone :-)
Chociaż sama nie wiem co lepsze
Być z Dzieckiem koło świąt w domku Czy zacisnąć girki i poczekać do stycznia
Moja dwulatka 13kg waży I dosyć długo jej ta waga się trzyma...
W
Wikiriki
Gość
Myslę że nie ważne kiedy byleby zdrowe tak naprawdę to grudzień będzie d przeszkadzal dziecku tylko w wieku szkolnym i jak zaczną się 18stki i robienie prawo-jazdy i w ogóle posiadanie dowodu a w póxniejszym wieku to nawet zaleta Ale ja sama też chciałam urodzic w styczniuJa wiem, że musze się przygotować i w te i w te strone :-)
A święta cudnie spędzić razem ze szkrabem byle nie na porodówce
Witajcie
Tak jak pisze Wikiriki nie ważne kiedy ważne żeby dzieciątko było zdrowe!
Anita ooo, 10kg ;D to poważna sprawa już ;D
U nas się wszyscy nadziwić nie mogą że Radkowa waga taka duża... ale co ja zrobię że on duży się urodził (dla przypomnienia 4265gramów dokładnie miał) Więc nie dziwota że tak ładnie przybiera
My dziś lecimy do laboratorium odebrać wynik z wymazu gardła, ponieważ przyplątała się do mnie bakteria i o ile ja sobie z nią poradziłam to nie wiem czy Radek się przypadkiem nie zaraził Więc czekam tylko aż się mały obudzi i lecimy zobaczyć jak wygląda sytuacja
Tak jak pisze Wikiriki nie ważne kiedy ważne żeby dzieciątko było zdrowe!
Anita ooo, 10kg ;D to poważna sprawa już ;D
U nas się wszyscy nadziwić nie mogą że Radkowa waga taka duża... ale co ja zrobię że on duży się urodził (dla przypomnienia 4265gramów dokładnie miał) Więc nie dziwota że tak ładnie przybiera
My dziś lecimy do laboratorium odebrać wynik z wymazu gardła, ponieważ przyplątała się do mnie bakteria i o ile ja sobie z nią poradziłam to nie wiem czy Radek się przypadkiem nie zaraził Więc czekam tylko aż się mały obudzi i lecimy zobaczyć jak wygląda sytuacja
W
Wikiriki
Gość
No to moja pobiła bo miała 4500g a mówią że chłopcy więksi Ale teraz nie waży jakoś bardzo dużo choć jak na dziewczynkę to sporo bo coś około 9kg za to długaśna jest Wasze dzieci próbują juz stawać? Bo moja to ma nózki jak z galarety
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Oluniek staje już ponad miesiąc; podciągany za rączki od razu do wstawania. Dziś zrobił pierwsze kroczki jak trzymałam go za rączki Ale za to siedzi dopiero od tygodnia. Już mam wygodę bo posadzę, obłożę zabawkami i szybciutko coś ugotuję czy ogarnę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama
W
Wikiriki
Gość
O jaki szybki no to gratuluje ) Moja za to siedzi od dawna ale o staniu nie ma mowy, nie ma pojęcia do czego nogi służą i jedynie umie się nimi bawić i do buźki wkładaćOluniek staje już ponad miesiąc; podciągany za rączki od razu do wstawania. Dziś zrobił pierwsze kroczki jak trzymałam go za rączki Ale za to siedzi dopiero od tygodnia. Już mam wygodę bo posadzę, obłożę zabawkami i szybciutko coś ugotuję czy ogarnę
Pozdrawiam