myszka2607
Fanka BB :)
Nasakra czuje sie padnieta... jeszcze nogi spuchły!!! ale jeszcze tydzien w pracy wytrzymac i do konca maciezyńskiego luzzz...
Niestety z tego co wiem operacja jest nie unikniona teraz tylko czekanie na lekarza w odpowiednim szpital... naszczescie operacja nie musi byc na juz wiec mozemy poczekac 3 mies...
Beatka78
Również trzymam kciuki my też oczekujemy ze miedzy nóżkami nic nie wyrośnie;-D
Panciona
Powiedz ze chcesz potwierdzic ciąze... i tyle a jak ktos sie bedzie czepiac to wes powiedz ze chcesz rozmawiac z przelozonym na temat swoich praw:-) (zawsze skutkuje)
Mamuska
Ja juz powiedzialam swojej przyjaciólce bo sama zauważyla ze juz nie chodze taka spieta... moja mama tez juz wie.. no i oczywiście moj chop - w gruncie rzeczy wspolnie robilismy test reszta poczeka jeszcze troche musi być przynajmniej 10 tc zebym byla spokojniejsza:-) potem niech sie dzieje co chce
A co do cytomegali to to jest choroba pokroju toksykoplazmy wiec chyba w tym samym czasie mozesz:-) ja jeszcze od swojego lekarza nie dostalam rozpiski badań bo stwierdzil ze jeszcze nic nie widac... i jak bede juz miala na usg maluszka to bedzie mowić co dalej ale z tego co sie orientowalam jest to nie obowiazkowe badanie... wiec trzeba sie upomniec!
A my też bardzo chcielibysmy dziewczynkę, ale będzie co będzie, na to już wpływu nie mamy, ważne żeby zdrowe. My na razie powiedzieliśmy rodzicom, choć w poprzedniej ciąży czekaliśmy dłużej, ale teraz jakoś tak wyszło, choć do lekarza dopiero mam wizytę na 24.05. Powiedziała, że wcześniej jeszcze nic nie będzie widać.