Asteria: też trzymam kciuki za Wojtaszka i koniecznie pędź do innego lekarza. Co lekarz to opinia, a lepiej zebrać sporo tych opinii, zanim się zdecyduje na operację... (oby nie)
A badanie na cytomegalię w którym tc można robić?...
pati...: robisz remont? Ja właśnie jestem w trakcie i boję się, że nie powinniśmy kontynuować, kiedy jestem w ciąży. Opary farby, pył, dźwiganie... sama nie wiem
mamuśka23: nie przejmuj się- mnie się non stop odbija
A jestem przewodnikiem w muzeum, więc ciężko mi pracować już od samego początku :-)
PolaNegri: to super, że wszystko dobrze. Jakoś dobre wieści innych i mnie uspokajają ;-)
klavell: witaj
A tak w ogóle właśnie wpadłam w mega stres... Nie dość, że mój facet powiedział o mojej ciąży i planowanym ślubie naszemu przyjacielowi przez telefon i beze mnie
i w ogóle nie rozumie dlaczego się denerwuję. A po drugie lekarz, do którego chciałam iść nie przyjmuje już...
Nie mogę iść nigdzie na NFZ, bo mi nie przysługuje, dopóki nie będę miała karty ciąży. Prywatnie przez całą ciążę mnie nie stać. A teraz już w ogóle nie wiem do kogo i gdzie iść :-( (swoją drogą też bardzo chcę rodzić w wodzie, więc domyślam się, że nie prywatnie mam nikłe szanse).