Hej dziewczyny, usmiechy z samego rana
Ja wczoraj mialam straszny dzien, jak wyszlam z domu o 11tej to, wolna bylam dopiero po 19tej jak wrocilam z zebrania szkolnego synka...... Nogi mi spuchly, wszystko bolalo i wypilam chyba hektolitry wody co spowodowalo napompowanie brzuszka! Ale dzien udany, corka po odwiedzeniu wiekszosci sklepow w wawie kupila wymarzona sukienke, buty, okulary, ja mam dosc sklepow na najblizszy rok
W ikei kupilismy tylko takie podstawy co sie wytlukly, szklanki, talerze, sztucce, swieczki itp zaczyna sie sezon grillowy i trzeba byc przygotowanym na gosci! Bylo duzo fajnych rzeczy ale ja musze sie narazie wstrzymywac bo przed nami remont domu..........
Chce powiedziec, ze kiedys mialam sklep z rzeczami dla dzieci i taka podstawka jaka pokazala
marys bardzo dobrze sie sprzedawala i klientki sobie chwalily i to wlasnie z roznica wieku 2/3 lata, wiec polecam!!!!!!
Co do gina to ja kazda ciaze chodzilam prywatnie i teraz tez, jednak lepsza opieka i usg jest czesciej i atmosfera mila
Mnie brzuch pobolewa, ale to przez tylozgiecie macicy i to podobno normalne....
mamuska ja mam to samo, wcale nie jem ciagle, wrecz malo bo mnie odrzuca a brzuch mam wzdety non stop!!!!!!
asteria zawsze warto zasiegnac opini innego lekarza, ja z moim synkiem mialam podejrzenia o wszystkie mozliwe choroby wlacznie z bialaczka, swoje przeplakalam a okazalo sie, ze ma alergie na klimat..... i trzeba sie nauczyc z tym zyc.
Mam nadzieje, ze wszystko bedze dobrze i nie konieczna bedzie operacja!!!!
Zycze milego dnia dziewczyny i malo mdlosci dzisiaj