reklama
Alice_1
Fanka BB :)
Małego czkawki męczą...ale dałam smoka i przeszło, bo wcześniej to przepajałam Jakoś dziwny jest od dwóch dni, bo układa główkę bardziej na lewą stronę i tak rączki strasznie do buzi pcha i ociera w środku, aż się też nad tymi zębami zastanawiam. Denerwuje się też jakoś. Zaczął chyba interesować się swoimi łapkami, bo tak je wyciąga do góry jakby do boksowania. Jak śpi to ma rozłożone paluszki a tak to piąchy zaciśnięte i tak się szamocze czasem. Muszę Go wtedy wziąć na parę minut na ręce i utulić, żeby sprawdzić czy śpiący nie jest.
Trzeba będzie znowu śpiochów większych kupić na 74cm. Kaftaniki czy bluzki na 68cm są ok ale spodenki, rajstopy i śpiochy takie na styk.
Pogoda się poprawia, to może w końcu na spacerek dziś wyjdziemy.
Trzeba będzie znowu śpiochów większych kupić na 74cm. Kaftaniki czy bluzki na 68cm są ok ale spodenki, rajstopy i śpiochy takie na styk.
Pogoda się poprawia, to może w końcu na spacerek dziś wyjdziemy.
livastrid
2010 & 2012
ja tak miałam przy pierwszym dziecku, teraz juz mi przeszło
skad ja to znam
pierwszy zabek, pewnie bedzie u nas pozno, wiec gratki Magdalena
a co do mamus z mala roznica wieku anielkaa mysle, ze wszystko jest kwestia odpowiedniej logistyki, bynajmniej w moim wypadku tak jest
rosnie Ci synek Alice, rosnie, jak juz o 74 myslisz
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
My bodziaki nosimy dalej na 62, śpiochy czy pajace na 68 a spodnie to te na 56 jeszcze dobre. Mój mały jest kluseczek ale niedługi.
Mamy wcześniaczków, czy też się denerwujecie jeśli ewentualnie Wasze dziecko nie robi czegoś co powinno w swoim czasie? Wiem, że to głupie ale czytam, że pod koniec 4 miesiąca dziecko już se zabaweczki bierze do łapki i mój Matiś brał, a Olek jeszcze ma piąstki zaciśnięte, to się troszkę denerwuje. Ale mój mąż mi tłumaczy, że przecież on ma czas na wszystko 5 tygodni więc mam liczyć jakby teraz miał nie 3 i pół miesiąca a dwa z hakiem?? Bo wtedy by się zgadzało. Jeszcze się nie podciąga do siadu, nie łapie w łapki, nie próbuje przekręcać. A może za dużo wymagam?? Ale Matiś to wszystko robił o czasie.
Pozdrawiam
Mamy wcześniaczków, czy też się denerwujecie jeśli ewentualnie Wasze dziecko nie robi czegoś co powinno w swoim czasie? Wiem, że to głupie ale czytam, że pod koniec 4 miesiąca dziecko już se zabaweczki bierze do łapki i mój Matiś brał, a Olek jeszcze ma piąstki zaciśnięte, to się troszkę denerwuje. Ale mój mąż mi tłumaczy, że przecież on ma czas na wszystko 5 tygodni więc mam liczyć jakby teraz miał nie 3 i pół miesiąca a dwa z hakiem?? Bo wtedy by się zgadzało. Jeszcze się nie podciąga do siadu, nie łapie w łapki, nie próbuje przekręcać. A może za dużo wymagam?? Ale Matiś to wszystko robił o czasie.
Pozdrawiam
livastrid
2010 & 2012
A może za dużo wymagam?? Ale Matiś to wszystko robił o czasie.
moze za duzo wymagasz, dziecko dziecku nie rowne, kazde ma wlasne tempo rozwoju;-)
Kurcze ale tu fajnie... bałam się, że od wczoraj będzie tu kilka stron, a tu tylko jedna
..
My dzień też mamy już wyregulowany W ogóle stwierdzam, że fajny ten mój synuś... grzeczny, kolek nie ma i w dodatku jaki ładny .... achhh codziennie zachwyca mnie na nowo - kocham go :-)
wybaczcie, ale nawet się nie kryję z tym, że to najcudowniejsze dziecko pod słońcem
..
My dzień też mamy już wyregulowany W ogóle stwierdzam, że fajny ten mój synuś... grzeczny, kolek nie ma i w dodatku jaki ładny .... achhh codziennie zachwyca mnie na nowo - kocham go :-)
wybaczcie, ale nawet się nie kryję z tym, że to najcudowniejsze dziecko pod słońcem
Magdalena0713
Widać, źe mamy coraz większe dzieci :-) bo i nas tu przybywa spowrotem
Magdalenka z tym ząbkiem to nie pryma - aprilisowy żart?
Absolutnie nie... Najszczersza prawda A odkryłam drugiego, który się przebija... Ania będzie wyglądała jak wilkołak, bo wychodzą jej trójki
renna
Jejku, jaki ten mój Bartoszek cudowny. Zachowywał się dzisiaj jakby chciał pokazać, że jest juz dużym chłopczykiem, bo skończył 3 miesiące i za każdym razem sam zasypiał. Bez płaczu, żalów i bujania.
Alka muszę napisać, że jesteś straszną kłamczuchą..... bo to mój Bartoszej jest najwspanialszym dzieckiem na świecie
Alka muszę napisać, że jesteś straszną kłamczuchą..... bo to mój Bartoszej jest najwspanialszym dzieckiem na świecie
Ostatnia edycja:
reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
To my również gratulujemy pierwszych zęboli
I życzymy żeby się nie schowały:-)
A z mojej strony to muszę się pochwalić, że zaczęliśmy sie znów starać o rodzeństwo dla Luśki
I życzymy żeby się nie schowały:-)
A z mojej strony to muszę się pochwalić, że zaczęliśmy sie znów starać o rodzeństwo dla Luśki