reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam :-)

Milenka ukapana i chrapu chrapu :-) Jest kochaniutka i sliczniutka :-) Jestesmy w Niej zakochani po uszy :-) Ja wypoczeta, bo u Rodzinki :-)

Laski, pytanko. Kiedy po porodzie zrobilyscie pierwsza kupę?
Wiem, pytanie bez uprzedzenia, ale kurna jem a nic nie wydalam od soboty. Jak mnie złapie za niedługo to kurde tyłek urwie.

Ja w ok. 4-5 dobie juz w domku :-) Myslalam, ze beda mnie szwy bolaly, ale bylo calkiem ok :-)

Pozdrowionka :-)

reklama
Gośka:p ja po cesarce byłam tak przerażona, że mi rana się rozejdzie, że wstrzymywałam się do 3 doby chyba:p ale poszło....gładko:p:p:p

Dzięki dziewczyny za wyznania, bo kurde w szoku jestem. Normalnie po 2 ,3 razy dziennie a tu od soboty nic.

Wera wróciła na naświetlanie:(

Fazerka bardzo mi przykro :-(
Gośka ja zaraz na drugi dzień bez problemu po CC. Ale u nas w szpitalu dawali czopki glicerynowe innym dziewczynom i działały.

Dziewczynki, pamiętam, że na początku naszych ciąż gdzieś na tym wątku któraś z Was dawała linka do promocji dziecięcych w różnych sklepach. Może coś Wam się przypomina :sorry:
Pozdrawiam

ja po tym teraz CC jeszcze w tym samym dniu - sama nie wiem dlaczego, bo cały dzien nic nie jadłam, a rano przed zabiegiem była lewatywa.
No a tak w ogóle 24h po cc dawali lewatywe (mnie ominęła, bo zrobiłam bez)
po I cc dawali czopek - jak dla mnie OKROPIENSTWO - kupa to była, ale bólu, innej ani widu, ani słychu

Hehe, i niech mi ktoś powie jak to możliwe młoda dalej spi od wieczora... obudzilam ją na pieluche i chciałam przystawic ale ona nie chciała i poszła dalej spać... ciekawe o której zglodnieje...

Dziewczyny nieco lepiej się czuje łukasz wczoraj postawił mi banki... i stwierdzam że zdzialaly cuda...

A co do wyproznienia to teraz dzień po porodzie, a przy wojtaszku chyba 2 tyg się meczylam...

Ostatnia edycja:
reklama
Mój synek mnie dziś zaskoczył, jak zasnął wczoraj o 18 tak spał do 2.30, obudził się na jedzenie i zmianę pieluszki po czym znowu zasnął i tak do 5.30:) Aż się przestraszyłam czy z nim wszystko ok ale jak się okazało na szczęście tak:) aninaa kiedy ty w końcu urodzisz kobieto, nie mogę się doczekać już relacji z Twojego porodu:))

Do góry