reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ania;D ciesz się, ciesz:p bo to ostatnie chwile;P

Asiuk...a Wy nie chcecie więcej dzieci??:)

Asteria...zdrówka życzę, bo ono najważniejsze!!!

reklama
Hej kobitki,

No! Aninaa teraz wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie :-) zamykasz stawkę hi hi

Dziewczynki uważajcie na siebie bo teraz łatwo złapać choróbsko, uważajcie na piersi co by ich nie przeziębić, ponoć zapalenie piersi to koszmarna sprawa.

A u Na noc była piękna :-) Malutka zasnęła o 00.30 i wstała 0 6.10 wow, wow, wow! oby więcej takich nocy :-)

A co z Gabryś i Mami właśnie ???

Ze mną i moja mała jak najbardziej wporzadku, mało jednak mam czasu,bo Amelka jak na złość mamie w dzień spi niespokojnie, i bardzo często chce jesc, przytulić sie, ogolnie lubi dużo uwagi skupiać na sobie :D

Laski, pytanko. Kiedy po porodzie zrobilyscie pierwsza kupę?
Wiem, pytanie bez uprzedzenia, ale kurna jem a nic nie wydalam od soboty. Jak mnie złapie za niedługo to kurde tyłek urwie.

Laski, pytanko. Kiedy po porodzie zrobilyscie pierwsza kupę?
Wiem, pytanie bez uprzedzenia, ale kurna jem a nic nie wydalam od soboty. Jak mnie złapie za niedługo to kurde tyłek urwie.

Po pierwszym porodzie już w 2 dobie po drugim w 5 dobie- po 2 czopkach glicerynowych (polecam).
Na prawdę nic się nie stanie - szwy nie puszczą itp. Wiem, że wiesz ale ja musiałam sobie to powtarzać.

ja dopiero dziś po małej lewatywce, czyli po 8 dniach :szok:, wczoraj sprobowałam z czopkim poszło trochę ale to nic przyjemnego. A pierwszą kupę wspominam prawie jak poród :-D
Ale lepiej nie wstrzymywać za długo bo później jest tylko gorzej, czopki albo lewatywka polecane :tak:

Gośka w moim przypadku, to pierwszą toaletę zaliczyłam po 4 dniach, jak już wróciłam do domku.
O matko dziewczyny zaczęłam się martwić ! Jak mój malec dokazywał po nocach, dzisiaj noc ładnie przespana, z przerwami na cyca i cały dzień też. Praktycznie nie płacze Szymek, tylko je, kupka i śpi. A ja się martwię czy aby wszystko w porządku !:-(

U mnie to chyba 4 dni były, a bałam się okropnie, bo po szyciu zwieracza kazali półpłynną dietkę stosować itd. Udało się, szwy wytrzymały:)

reklama
Po tygodniu ale nie było fajnie i nadal nie jest. Wiem jestem okropna ale to była jedna z moich ulubionych czynności a teraz jest to koszmar.

Do góry