Alka - twoje podejscie jest pełne podziwu a muszę powiedzieć ze w dzień porodu tez miałam taki dobry humor płakałam ze śmiechu ... na wizycie lekarz też był zaskoczony moim dobrym nastrojem - tym bardziej ze tydzien wczesniej niemal z łzami w oczach do niego szłam :-) szybki masaż szyjki i surczyki po godzinie prawie regularne:-) po dwóch już wiedzialam ze tego nie zatrzymam - więc Alka ... może lepiej się szykuj ;-)
reklama
niki222
Fanka BB :)
Alka to tylko pozazdrościć
Powiedzcie mi bo jeszcze nie miałam skurczy,czy to taki masakryczny ból,ucisk w podbrzuszu jak na mega @???
Powiedzcie mi bo jeszcze nie miałam skurczy,czy to taki masakryczny ból,ucisk w podbrzuszu jak na mega @???
niki222
Bo u mnie się chyba coś rozkręca,co 10min.ale nie wiem juz sama.poczekam czy no-spa zacznie działać.
Alka - twoje podejscie jest pełne podziwu a muszę powiedzieć ze w dzień porodu tez miałam taki dobry humor płakałam ze śmiechu ... na wizycie lekarz też był zaskoczony moim dobrym nastrojem - tym bardziej ze tydzien wczesniej niemal z łzami w oczach do niego szłam :-) szybki masaż szyjki i surczyki po godzinie prawie regularne:-) po dwóch już wiedzialam ze tego nie zatrzymam - więc Alka ... może lepiej się szykuj ;-)
jesteś moją nadzieją
niki ja też nie wiem ... wczoraj wieczorem masakrycznie bolało mnie podbrzusze, ale chyba ze zmęczenia, bo przeszło .... ale Tobie życzę dziś lekkiego porodu
Gośka bierz się za piłkę, może coś wyskaczesz
niki222
Mam nadzieje,że jednak przejdzie,bo chyba jednak nie jestem jeszcze gotowa;-).A poważnie,to pierwszy raz mam coś takiego i mało to przyjemne.
brak słów ... wszystkie tu czekają na skurcze, a jak jedna dostanie to ma nadzieję, że minąMam nadzieje,że jednak przejdzie,bo chyba jednak nie jestem jeszcze gotowa;-).A poważnie,to pierwszy raz mam coś takiego i mało to przyjemne.
reklama
donia 1980
niki a jaki mam mieć nastrój?? Jest ładny choć mroźny dzień, muszę posprzątać mieszkanie, które tylko tak źle wygląda, ogólnie nie ma traumy bo sprzątałam w piątek przed szpitalem, więc tylko pozbierać walające się rzeczy zrobić obiad na który nie mam pomysłu .... poza tym nic mnie nie boli, nic mi nie dokucza, uwielbiam być w ciąży i nie mieścić się w żadne normalne ciuchy ... przecież jest super :-):-) a do myśli porodu w lutym już się przyzwyczaiłam .... miałam termin na styczeń, a mój brat będzie chrzestnym, za to jego żona będzie chrzestną u swojej siostry, która termin miała na luty ... ona urodziła 2 tyg temu więc ja muszę w jej terminie, coby chrześniaki mojego brata i jego żony miały urodziny mesiąc po miesiącu, a nie razem .... poza tym koleżanka poprosiła, żebym pojechała razem z nią na porodówkę, a ona ma termin 3 tyg po mnie, więc co mi tam ... ja się spóźnię 1,5tyg a ona 1,5 tyg się pospieszy i pojedziemy se razem wszystko się pięknie układa, więc i nastrój dopisuje hehe
Strzyga dlatego teraz wykorzystuję ile mogę
kiedyś Pati wrzuciła coś takiego na Fb - dziś wrzucam ja :-)
Zobacz załącznik 430786
Alka ukradłam Ci wstawiłam na FB, może zadziała ;-) ps. Twój optymizm nadal mnie zadziwia, choć wyczuwam nutkę ironii
Bo u mnie się chyba coś rozkręca,co 10min.ale nie wiem juz sama.poczekam czy no-spa zacznie działać.
szczęściara