zdaje Ci się .... pewnie, że chciałabym już urodzić, ale nic nie zrobię, pozostaje tylko czekać... pogodziłam się z lutową datą narodzin mojego synkaAlka Twój optymizm nadal mnie zadziwia, choć wyczuwam nutkę ironii
reklama
donia 1980
Fanka BB :)
ja też moge byc lutówką, nie ma problemu, ale mój ścisły (i trochę ściśnięty w ciązy) umysł nie lubi jak coś idzie nie zgodnie z planem jest data, jest akcja, a tak nie znasz dnia ani godziny, to ja tak nie lubię....
i po co ja mówiłam, że chcę urodzić 2.02.2012.... :-)
i po co ja mówiłam, że chcę urodzić 2.02.2012.... :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witam się
ja nie spałam w nocy 3h...czekałam na skurcze i nic
za to pojechałam zapłacic za sukienkę ślubną, polatałam po ikei i....też nic
ja nie spałam w nocy 3h...czekałam na skurcze i nic
za to pojechałam zapłacic za sukienkę ślubną, polatałam po ikei i....też nic
Alka to tylko pozazdrościć
Powiedzcie mi bo jeszcze nie miałam skurczy,czy to taki masakryczny ból,ucisk w podbrzuszu jak na mega @???
Niki- wedlug mnie to zaczyna sie u Ciebie no i jak urodzisz dzis to bedziesz w tych 5% co rodza w terminie:-)
Gosia-ale Ty nie skacz na tej pilce, tylko raczki pod boki i rob kolka bioderkami;-)
niki222
No i minęło.Ale już wiem-chyba czego się spodziewać.I właśnie rozmawiałam z potomkiem,że jak 28 to 28 tak jak u Ciebie Donia (bo ja też umysł ścisły),albo luty-hehehe.
donia 1980
my may na dziś plan wywoływania, masaż sutków i prostaglandyny, poświęcę się...:-) mężuś szczęśliwy
donia 1980
P a co to jest orgazm w ciąży ja chcę tylko te prostaglandyny
reklama
Magdalena0713
Kurcze, dziewczyny, nie wiem co robić... Od samego rana (od 6tej) mam skurcze co 11-9 minut. Poza tym, że przybrały na sile, to nie są częściej i...nie wiem co robić :-( Jechać na IP czy poczekać na rozwój całej akcji w domku... ???