Dorotka_23
Fanka BB :)
Jakim cudem?wyobrażacie sobie że nie wydają u mnie książeczek zdrowia dziecka z powodu kryzysu a żeby zaczszepić muszę mieć książeczkę.. i koło się zamyka..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakim cudem?wyobrażacie sobie że nie wydają u mnie książeczek zdrowia dziecka z powodu kryzysu a żeby zaczszepić muszę mieć książeczkę.. i koło się zamyka..
tutaj normalnie też dają w szpitalu ale jak urodziłam powiedziano nam że urząd który wydaje książeczki zdrowia nie wysyła im już od wakacji i żebyśmy osobiście tam pojechali.. dzisiaj mój M. tam był to powiedzieli że nie mają książeczek trzeba czekać (oczywiście nie wiadomo ile).. pojechał mój M. dzisiaj też do szpitala to dowiedział się że niektórzy pediatrzy dają takie skserowane żeby przynajmniej takie miały dzieciaczki i powiedzieli mu że można kupić książeczkę na czarnym rynku za 50zł boshe co za kraj
no właśnie też mnie to zastanawia..Fazer ale jaja. Tyle, ze to lekka przesada tak naprawdę, bo kto potem ma uzupełnić tą książeczkę, jak już ją dostaniecie jakimś cudem.