reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Dzięki, Dziewczyny :)

Opis porodu wrzucony. Także chętne do czytania o mękach Strzygi zapraszam :)

Niki - ja całą ciążę słyszałam, że wrobiłam P. w dziecko :p

Bakalia - to życzę lekkiego porodu, jeśli planujesz dziś zaczynać :p

reklama
hehe no to moja chyba też .... ja w ogóle straciłam jakiekolwiek objawy ciąży ... choć i tak nie miałam ich za wiele ...
bolały mnie cycki - przestały
biegałam sikać w nocy - przestałam
łapały mnie skurcze łydek - minęło
miałam czasem zgagę - przeszło
no dobra - czasem mi się w brzuchu coś rusza, ale może zjadłam jakiegoś wielkiego robala ...

Goska mnie rozbawiła tą urojoną ciążą, ale widzę, ze i Ty taką masz? :-D :-D :-D :-D

Gośka- mój gin w pt jak robił mi usg to powiedział że mam na te wymiary w ogóle nie patrzeć bo na tym etapie zmierzenie dziecka włąściwie graniczy z cudem. Wg usg to ja bym jeszcze w tej ciaży spoooro pochodziła- waga malucha wychodzi 3150g ale na bank jest wiekszy

a mi właśnie na dzień przed porodem (18.01) w szpitalu zmierzyli malucha prawidłowo - powiedzieli, ze niecałe 3500, a było 3450. Wcześniejsze pomiary od gin takie sobie, bo już niby 04.01 miał 3600

fazer, niestety osobiscie musicie oboje, 2 miechy to czas urzedowy, na pewno bedzie szybciej, mi powiedzieli, ze 3 miechy a dostalam po 2 tygodniach

u nas obydwa akty załatwiał mąż, ja tam nie byłam w żadnym urzędzie w tej sprawie

Helou mamusie i te zakorkowane :pP
U mnie dalej brak oznak porodu. Proponuje iść rodzić w kupie...zawsze raźniej. :tak: Franio ma czkawkę ...za dobrze mu. Dobrze ze to już koniec. Jestem mega gruba. Zrobilam sobie fote. Normalnie humbak jak nic. :crazy: Pocieszam się ze jeszcze max 14 dni i finito....

Asiuk gratuluje- pozegnala się z naszą kliką

Mami. Bylas na badaniu? Kurcze nie bede Ci prawić kazań ale nie róbcie tkaich numerów jak nie chcecie tulic zaraz 2 dziecka

Znów załatwiłam spacer ... a teraz Franio tak wojuje w brzuchu jakby mi chciał powiedzieć: "tej matka, jak ja nie będę chciał wyjść to żadne chodzenie Ci nie pomoże" :-D:-D

Troszkę się wyspałam, zjadłam bułę z nutellą - trzeba korzystać ;D i znów nie mam co robić.
W domu moja mama panikuje, ciśnienie mi tym podnosi.. normalnie oszaleć można!

Alka widzę, że uskuteczniasz spacerowanie i dobrze! Franio pewnie lubi takie bujanie ;D

Alka - to tak działa :) Sprawdzałam na sobie. Trzy godziny wśród nocnej ciszy przez las, a ten nic :)

Bakalia
- jak ja Ci zazdroszczę nutelli...

Tymon ma przestawiony rytm dobowy (po tatusiu) w dzień smacznie śpi. W nocy również smacznie śpi, ale budzi się co dwie godziny na karmienie :) A ja korzystam i ogarniam mieszkanie.

reklama
Do góry