reklama
krupka
Entuzjast(k)a
hehe no to moja chyba też .... ja w ogóle straciłam jakiekolwiek objawy ciąży ... choć i tak nie miałam ich za wiele ...
bolały mnie cycki - przestały
biegałam sikać w nocy - przestałam
łapały mnie skurcze łydek - minęło
miałam czasem zgagę - przeszło
no dobra - czasem mi się w brzuchu coś rusza, ale może zjadłam jakiegoś wielkiego robala ...
Goska mnie rozbawiła tą urojoną ciążą, ale widzę, ze i Ty taką masz?
Gośka- mój gin w pt jak robił mi usg to powiedział że mam na te wymiary w ogóle nie patrzeć bo na tym etapie zmierzenie dziecka włąściwie graniczy z cudem. Wg usg to ja bym jeszcze w tej ciaży spoooro pochodziła- waga malucha wychodzi 3150g ale na bank jest wiekszy
a mi właśnie na dzień przed porodem (18.01) w szpitalu zmierzyli malucha prawidłowo - powiedzieli, ze niecałe 3500, a było 3450. Wcześniejsze pomiary od gin takie sobie, bo już niby 04.01 miał 3600
fazer, niestety osobiscie musicie oboje, 2 miechy to czas urzedowy, na pewno bedzie szybciej, mi powiedzieli, ze 3 miechy a dostalam po 2 tygodniach
u nas obydwa akty załatwiał mąż, ja tam nie byłam w żadnym urzędzie w tej sprawie
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Helou mamusie i te zakorkowane P
U mnie dalej brak oznak porodu. Proponuje iść rodzić w kupie...zawsze raźniej. Franio ma czkawkę ...za dobrze mu. Dobrze ze to już koniec. Jestem mega gruba. Zrobilam sobie fote. Normalnie humbak jak nic. Pocieszam się ze jeszcze max 14 dni i finito....
Asiuk gratuluje- pozegnala się z naszą kliką
Mami. Bylas na badaniu? Kurcze nie bede Ci prawić kazań ale nie róbcie tkaich numerów jak nie chcecie tulic zaraz 2 dziecka
U mnie dalej brak oznak porodu. Proponuje iść rodzić w kupie...zawsze raźniej. Franio ma czkawkę ...za dobrze mu. Dobrze ze to już koniec. Jestem mega gruba. Zrobilam sobie fote. Normalnie humbak jak nic. Pocieszam się ze jeszcze max 14 dni i finito....
Asiuk gratuluje- pozegnala się z naszą kliką
Mami. Bylas na badaniu? Kurcze nie bede Ci prawić kazań ale nie róbcie tkaich numerów jak nie chcecie tulic zaraz 2 dziecka
Troszkę się wyspałam, zjadłam bułę z nutellą - trzeba korzystać ;D i znów nie mam co robić.
W domu moja mama panikuje, ciśnienie mi tym podnosi.. normalnie oszaleć można!
Alka widzę, że uskuteczniasz spacerowanie i dobrze! Franio pewnie lubi takie bujanie ;D
W domu moja mama panikuje, ciśnienie mi tym podnosi.. normalnie oszaleć można!
Alka widzę, że uskuteczniasz spacerowanie i dobrze! Franio pewnie lubi takie bujanie ;D
Tak lubi i od jutra zaprzestaję spacerowania ... on nie chce mi zrobić przyjemności i wyjść to ja go też bujać nie będę skończyły się przyjemności kolego!!Alka widzę, że uskuteczniasz spacerowanie i dobrze! Franio pewnie lubi takie bujanie ;D
Alka - to tak działa Sprawdzałam na sobie. Trzy godziny wśród nocnej ciszy przez las, a ten nic
Bakalia - jak ja Ci zazdroszczę nutelli...
Tymon ma przestawiony rytm dobowy (po tatusiu) w dzień smacznie śpi. W nocy również smacznie śpi, ale budzi się co dwie godziny na karmienie A ja korzystam i ogarniam mieszkanie.
Bakalia - jak ja Ci zazdroszczę nutelli...
Tymon ma przestawiony rytm dobowy (po tatusiu) w dzień smacznie śpi. W nocy również smacznie śpi, ale budzi się co dwie godziny na karmienie A ja korzystam i ogarniam mieszkanie.
fazerkamm
Fanka BB :)
wyobrażacie sobie że nie wydają u mnie książeczek zdrowia dziecka z powodu kryzysu a żeby zaczszepić muszę mieć książeczkę.. i koło się zamyka..
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
hahaha no nie wierzę śmiech na sali ... ja dostałam książeczkę zdrowia już w szpitalu.wyobrażacie sobie że nie wydają u mnie książeczek zdrowia dziecka z powodu kryzysu a żeby zaczszepić muszę mieć książeczkę.. i koło się zamyka..
reklama
livastrid
2010 & 2012
fazer a moze dadza w przychodni przy wizycie?
jaja sobie robia, co jak co, ale jakas opieka powinna byc przyjajmniej dla maluchow, nienormalni
jaja sobie robia, co jak co, ale jakas opieka powinna byc przyjajmniej dla maluchow, nienormalni