reklama
no ja sie własnie zastanawiam czy nie lepiej by mi było wynajac jakis pokój albo namiot pod szpitalem rozbic, bo tez obawiam sie porodu w aucie
cholera a tu jeszcze zaczeła się zima na całego..... to godzina dojazdu na bank
-------------
ponawiam posta, bo mam cykora:
Tysia ty mi tu szybko mów, bo zaraz padnę, jak to u ciebie wyglądało z tym czopem i poplamianiem.
Mi (chyba) od 2-3 dni jakby odchodzi ten czop-ale nie taki jak opisują tylko przezroczysta gęsta jak białko kurze wydzielina i tak w porcjach. Dopiero dziś miałam leciutkie plamienie krwią. I zaraz dostanę zawału-nie wiem co robić. Wizyta jutro o 17ej. Skurcze mam tylko w nocy 1 na godzine. Mały bardzo intensywnie sie rusza od 2 dni i brzuch mi wywraca we wszystkie mozliwe strony, szczególnie jak coś zjem a jem na potęge co popadnie.\
kurde za 2 dni mam centralnie termin jak mój mały chce być taki dokładny perfekcjonista od początku to chyba padnę.... a tak go ładnie prosze zeby jeszcze posiedział tydzień, no chociaż 7 dni, ale widze ze te nasze brzdące maja nasze prośby za nic. I chyba na nic mój afirmacyjny suwaczek.
cholera a tu jeszcze zaczeła się zima na całego..... to godzina dojazdu na bank
-------------
ponawiam posta, bo mam cykora:
Tysia ty mi tu szybko mów, bo zaraz padnę, jak to u ciebie wyglądało z tym czopem i poplamianiem.
Mi (chyba) od 2-3 dni jakby odchodzi ten czop-ale nie taki jak opisują tylko przezroczysta gęsta jak białko kurze wydzielina i tak w porcjach. Dopiero dziś miałam leciutkie plamienie krwią. I zaraz dostanę zawału-nie wiem co robić. Wizyta jutro o 17ej. Skurcze mam tylko w nocy 1 na godzine. Mały bardzo intensywnie sie rusza od 2 dni i brzuch mi wywraca we wszystkie mozliwe strony, szczególnie jak coś zjem a jem na potęge co popadnie.\
kurde za 2 dni mam centralnie termin jak mój mały chce być taki dokładny perfekcjonista od początku to chyba padnę.... a tak go ładnie prosze zeby jeszcze posiedział tydzień, no chociaż 7 dni, ale widze ze te nasze brzdące maja nasze prośby za nic. I chyba na nic mój afirmacyjny suwaczek.
kurde za 2 dni mam centralnie termin jak mój mały chce być taki dokładny perfekcjonista od początku to chyba padnę.... a tak go ładnie prosze zeby jeszcze posiedział tydzień, no chociaż 7 dni, ale widze ze te nasze brzdące maja nasze prośby za nic. I chyba na nic mój afirmacyjny suwaczek.[/B]
Asiuk: ja mysle ze byl to czop ale do konca to ja nie wiem, pojawilo mi sie po przytulanku sluz z krwia i tez mialam cos takiego koloru bialka kurzego wiec nie wiem co to:-(
livastrid
2010 & 2012
Gośka a czemu Ty hymnu słuchałaś ???
No i jeśli była to wersja wykonana przez Edytę Górniak to nie dziwię się, że się popłakałaś, ale chyba ze śmiechu
Alka przywalic umiesz
lajtway
Fanka BB :)
Bakalia- całkiem poważnei mówie, ktg miałam tylko w szpitalu jak mnie gin połozył na patologię ze skurczami
No ale to pewnie co lekarz to inna praktyka
Asiuk- spokojnie, bo z tych nerwów zaraz urodzisz JAk mały będzie miał ochotę to i bez czopa wyjkdzie. Jak nie będzie chciał to i bez czopa posiedzi.
Ja skurcze takie konkret to już mam od jakiegoś czasu. a ostatnio to już mi się macica na dobre rozćwiczyła ale większych nadziei sobie nie robie...:-(
No ale to pewnie co lekarz to inna praktyka
Asiuk- spokojnie, bo z tych nerwów zaraz urodzisz JAk mały będzie miał ochotę to i bez czopa wyjkdzie. Jak nie będzie chciał to i bez czopa posiedzi.
Ja skurcze takie konkret to już mam od jakiegoś czasu. a ostatnio to już mi się macica na dobre rozćwiczyła ale większych nadziei sobie nie robie...:-(
livastrid
2010 & 2012
cierpliwosci dziewczyny i Wasze robaczki pojawia sie na swiecie
widzialyscie -kwietniowe bliznieta juz sa na swiecie
widzialyscie -kwietniowe bliznieta juz sa na swiecie
Alice_1
Fanka BB :)
Moim zdaniem KTG jest ważne. Gdyby nie to, że u mnie na ktg wyszło malejące tętno Maluszka mogłoby dojść do zamartwicy i niedotlenienia przy kolejnym wywoływaniu porodu. Raz leżałam pod ktg koło 3h.
Asiuk widzę, że Ty niby chcesz odwlec poród a się już nakręciłaś i jeszcze z tych nerw urodzisz.
Widziałam w TV info o tej malutkiej dziewczynce. Mam nadzieję, ze temu kto ją porwał jaja utną. Co za ludzie potwory!
Asiuk widzę, że Ty niby chcesz odwlec poród a się już nakręciłaś i jeszcze z tych nerw urodzisz.
Widziałam w TV info o tej malutkiej dziewczynce. Mam nadzieję, ze temu kto ją porwał jaja utną. Co za ludzie potwory!
reklama