Dorotka_23
Fanka BB :)
potwierdzamEj noo.. ja tu dzielnie czytam, ale pisać z dzieckiem na rękach nie jest łatwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
potwierdzamEj noo.. ja tu dzielnie czytam, ale pisać z dzieckiem na rękach nie jest łatwo
hej dziewczyny jestem wsciekla, mialam jutro jechac do gin po dalsze zwolnienie bo mi sie konczy 28.02 a tu dzwonie do niej a ona mi wyslala smsa ze do konca miesiaca jest na urlopie. Wiec zadalam jej pytanie co mam zrobic jak termin porodu mam na 28.02 i konczy mi sie zwolnienie. To wiecie co mi napisala? Ze od 29.02 przysluguje mi wylacznie urlop macierzynski i ze mam sie zglosic do szpitala najpozniej 30-ego. Co mam przez to rozumiec????
A wiesz Dorotka, że mnie to nie męczy:-).Dziś to mnie rozbawiło nawet, bo sklep dosłownie dwie minuty od rodziców. Ale skąd bidulki mieli wiedzieć, gdzie jestem skoro po lekarzu miałam od razu do nich.Kochani są i się martwią-to Ich pierwszy wnuk/wnuczka).Niki to miłe, że się martwią... choć na dłuższą metę pewnie męczące
A o facetach już pisałam, że musimy być wyrozumiałe bo oni rozwijają się do siódmego roku życia a potem tylko rosną. (Przynajmniej większość) A jak jest inaczej to tylko przez ten żeński pierwiastek:-)
Wydaje mi się, że dobrze. I tak już jesteś dwa dni po terminie.Niech tylko spróbują Cię nie przyjąć.ehhhhhhhh ta nasza służba zdrowia,brak słów.niki: jutro jade na KTG to pojde do dyzurujacego lekarza w szpitalu i powiem co i jak, do 30.01 mam sie zglosic do szpitala na oddzial wiec jak konczy mi sie zwolnienie 28.01 to niech mnie przyjma 29.01 i od tego dnia szpital wystawi zwolnienie czy ja dobrze mysle??
co to za tłumaczenie się dzieckiem ;-) przecież noworodek większość czasu śpi .... pfff ciekawe jak długo będę taka mądraEj noo.. ja tu dzielnie czytam, ale pisać z dzieckiem na rękach nie jest łatwo
hej dziewczyny jestem wsciekla, mialam jutro jechac do gin po dalsze zwolnienie bo mi sie konczy 28.01 a tu dzwonie do niej a ona mi wyslala smsa ze do konca miesiaca jest na urlopie. Wiec zadalam jej pytanie co mam zrobic jak termin porodu mam na 28.01 i konczy mi sie zwolnienie. To wiecie co mi napisala? Ze od 29.01 przysluguje mi wylacznie urlop macierzynski i ze mam sie zglosic do szpitala najpozniej 30-ego. Co mam przez to rozumiec????
a właściwie jak to jest z tym przeterminowaniem? 8 dnia po terminie wywołują czy nie zawsze?