reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

A mnie strasznie kłuje szyjka ... Siedzę i co chwila mnie tak zaboli, że aż zęby zaciskam .... Nie wiem czy to normalne, ale pocieszam się, że pewnie tak ma być :) W końcu już bliżej niż dalej :-)

reklama
a no chyba że :-) mnie też czasem zakłuje, nie znoszę tego uczucia :-)
a ja widzę, że Ty dzielnie uskuteczniasz wywoływanie porodu
mamy tę samą datę więc zoabczymy kto wygra "wyścig" do wózka :-)

Bakalia ja głównie o tym pomyślałam, że nie chcę żeby mój D. widział mnie w czasie porodu, a jak mu potem przestane sie podobać?:]
Nie obraz sie, ale jestem lekko w szoku czytając to. Będziesz rodziła dziecko, więc jak masz wyglądać? Uwierz, ze w tamtym momencie zupełnie nie bedzie cię to interesowało, i twojego faceta rownież nie powinno. Zreszta, czy zawsze przy nim jesteś ogarnieta w 100%?
gdyby mój A. Skomentował mój wygląd czy coś podczas porodu czy pobytu tu, to nie miałby u mnie czego szukać.
na szczescie ja nie mialam takich głupich obaw jak i ty, a dziś leze druga dobę po cc w koszulinie, mega tłustych i potarganych włosach bo nie jestem w stanie ich sobie umyć z bólu, bez makijażu, a A. Wlasnie był i powiedział, ze dla niego jestem najpiękniejsza, i najważniejsze jest ze jestem kobieta która urodziła mu taka piękna istotę :) więc..

Gabryś ale może Justyś miała na myśli inną część ciała. Mój mąż też nie chce oglądać jak głowka dziecka przeciska się przez jego oko rokoszy :-) i jak się leją różne płyny i wydzieliny. Więc tu raczej nie chodzi o to, że spocone i potargane będziemy.
Są mężczyźni, którzy poród odbierają jako cud narodzin inni jako zabieg medyczny i ja sznuję to, że mój mąż nie chce oglądać statniej fazy. Zostanie ze mną do partych a później wyjdzie. Po co ma później wszystko analizować i przypominac sobie co widział.

reklama
Przecież nie bedzie stał z głowa w twoim kroku :baffled::-D
Chodzi o obecność, trzymanie za rękę np. To bardzo pomaga.
dol jest zasłonięty - jeśli nie, to stojąc od góry niewiele by widział.

Do góry