Hurra kolejny stres ze mnie zszedł- przyszedł wózek i fotelik samoch- no pani w sklepie się super spisała-jak obiecała tak jest. Ech!:-) Ale mam wypas
wreszcie jakas miła chwila na tej końcówce.
Witajcie!
PS. Mam pytanie: Czy jeśli ubiorę małemu koszulkę (kiedyś takie białe kaftaniki wiązane po boku zakładano dzieciom - ja na to koszulka mówię) i pampersa to mogę na tą koszulkę/kaftanik ubrać zestaw kaftanik (normalny na guziki) + śpioszki? Czy to głupie?!
no to niby taki klasyczny ZESTAW jest, ale mi się też wydaje mało wygodny. Lepiej (jak zimno) taka koszulka + pampek+ śpioch i na to sweterek rozpinany :-)- wiem że tak we Francji w szpitalu zalecają i nie głupie to chyba.
Bodziak wygodny ale na pierwszy tydzień wydaje mi się że lepiej żeby pępuszek był jak najbardziej "odsłonięty"
A właśnie, jak się Synek czuje??
Niki222 moj mężul to też (zero kasz, ryżu, placków, naleśników...a co będę wymieniać- żarłby tylko mięso- więc często ja z małym jemy normalny obiad a ten albo zmęczy albo robi sobie co innego- durak
--------
Po prostu rewelacja! nagle ma wielki apetyt, oddycha super (w nocy aż z mężem nasłu****emy czy wogóle oddycha bo tak gładko mu idzie), zero bezdechów, przesypia nareszcie całą noc- ludzie po 5 latach! szkoda że tak późno, ale dziada jak by dziś wpadł w ręce ten konował co nas do tej pory "leczył" rozszarpałabym.
Jakub mega zadowolony bo ma "nakaz" od pana doktora (tego nowego oczywiście) jedzenia lodów ile chce :-)
Cud po prostu!
Za 10 dni na zdjęcie drenów z ucha i kontrola.
A właśnie! chcę coś kupić temu lekarzowi za to co zrobił-wszystko bezinteresownie i za darmo (tzn na NFZ)- w ramach podziękowania-ale nie wiemy co. Standardowo lekarze dostają alkohol-ale ja jakoś nie lubię standardów
Kto wie co lubi i czy w ogóle pije. Podrzućcie jakiś pomysł. plissss ........Moze któraś za poród "dziękowała"?
Ja Ci nie pomogę ... tzn na pewno możesz, ale ja kaftaników nie mam wcale ... kupowałam bodziaki mimo wszystko bo się nie zawijają, nie podwijają ...
ciekawe czy kupowałas wkładane "przez głowę";-)
Pamiętam jaki cykor na początku ruszać główką maluszka............
Ale fakt że body są najlepsze- a są na ramiączkach, z długim rękawkiem, z krótkim- to chyba najlepsze rozwiązanie.
w zasadzie najważniejsze by nie przegrzewać więc to co piszesz ma sens. Ja mam ciepło ogólnie w domu więc będę musiała sprawdzić w czym małemu jest dobrze leżeć
haha powiedz to mojej MAMIE...proszę, proszę.......