reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Strzyga pewnie wszystko bedzie dobrze i zasmiejesz sie jak niepotrzebnie sie bałas. Mnie K. ostatnio opier.... ze czytam opinie o szpitalu lekarzach, fora itp..... wiekszosc powoduje tylko nakrecanie stresa- chyba cos w tym jest:confused:

Postanowiłam że nie będę opisywać swojego porodu bo po prostu nie chcę nikogo straszyć - CHCĘ O TYM ZAPOMNIEĆ JAK NAJSZYBCIEJ.

a powinnas- dla siebie chocby

A słyszeliscie o tym?

http://wiadomosci.wp.pl/title,WOSP-kolejna-ofiara-nowej-ustawy,wid,14168274,wiadomosc.html

kocham ten :angry:kraj

Ostatnia edycja:
reklama
Nie obraziłabym się, gdybym to była ja. Np dziś :)

Ranyy, dziewczyny. Mamy grupę 12 Turków. Zaraz zacznę w tym języku gadać, a Wery pierwsze słowa na 100% będę po ichniejszemu. Będą tu do 13.02, także jak za niedługo zacznę pisać po turecku to z góry przepraszam.

No tak,. mnie boli ale juz nawet nie miednica a stawy biodrowo-miednicowe, 2 godziny w nocy leżenia na jednym biodrze i czuję jakbym miała połamane- nie wiem czy to "normalne" bo w poprzedniej ciąży tak nie miałam mimo że ważyłam o 5 kg więcej niz teraz:baffled:

Cześć laski ...
Jestem w połowie drugiego opakowania liści malin i co???? i nic :) .... ale tak to jest jak się za bardzo chce :-)
W dodatku była u mnie przed chwilą mama i stwierdziła, że mój brzuch choć jest już niżej to mimo wszystko jeszcze wysoko - superrrr ....
Miluśkiego dnia ...

asiuk
ja też tak mam ... jak leżę w nocy na jednym boku 2h to mnie póżniej biodro boli ... Czuję się za ciężka dla siebie samej :)

reklama
asiuk 37 skończonych tygodni było tydzień temu .... więc ciąża już donoszona, a młody ważył już wtedy 3600 - na co mam czekać ??? Tylko, że synuś jak widać ma inne plany niż ja :happy2:

Do góry