reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Strzyga pewnie wszystko bedzie dobrze i zasmiejesz sie jak niepotrzebnie sie bałas. Mnie K. ostatnio opier.... ze czytam opinie o szpitalu lekarzach, fora itp..... wiekszosc powoduje tylko nakrecanie stresa- chyba cos w tym jest:confused:

Postanowiłam że nie będę opisywać swojego porodu bo po prostu nie chcę nikogo straszyć - CHCĘ O TYM ZAPOMNIEĆ JAK NAJSZYBCIEJ.

a powinnas- dla siebie chocby

A słyszeliscie o tym?

http://wiadomosci.wp.pl/title,WOSP-kolejna-ofiara-nowej-ustawy,wid,14168274,wiadomosc.html

kocham ten :angry:kraj

Ostatnia edycja:
reklama
Nie obraziłabym się, gdybym to była ja. Np dziś :)

Ranyy, dziewczyny. Mamy grupę 12 Turków. Zaraz zacznę w tym języku gadać, a Wery pierwsze słowa na 100% będę po ichniejszemu. Będą tu do 13.02, także jak za niedługo zacznę pisać po turecku to z góry przepraszam.

No tak,. mnie boli ale juz nawet nie miednica a stawy biodrowo-miednicowe, 2 godziny w nocy leżenia na jednym biodrze i czuję jakbym miała połamane- nie wiem czy to "normalne" bo w poprzedniej ciąży tak nie miałam mimo że ważyłam o 5 kg więcej niz teraz:baffled:

Cześć laski ...
Jestem w połowie drugiego opakowania liści malin i co???? i nic :) .... ale tak to jest jak się za bardzo chce :-)
W dodatku była u mnie przed chwilą mama i stwierdziła, że mój brzuch choć jest już niżej to mimo wszystko jeszcze wysoko - superrrr ....
Miluśkiego dnia ...

asiuk
ja też tak mam ... jak leżę w nocy na jednym boku 2h to mnie póżniej biodro boli ... Czuję się za ciężka dla siebie samej :)

reklama
asiuk 37 skończonych tygodni było tydzień temu .... więc ciąża już donoszona, a młody ważył już wtedy 3600 - na co mam czekać ??? Tylko, że synuś jak widać ma inne plany niż ja :happy2:

Do góry